Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ez az alapjárati...

Miért van ez az alapjárati rezonancia?

Figyelt kérdés

1.9pdtdi passat alapjáraton rezeg,még a kasztnin és a kormányon is érezni jócskán.

Bal oldali motortartó bak cserélve lett, mert az gatya volt,de a baj nem múlt el:/

De a rezonálás is mintha azon az oldalon lenne erősebb, ahol az új bak van,a másik oldalon ahol még a régi van, annyira nem érezni.

Kis gázadásra elmúlik.

Mitől lehet ez?

2018. dec. 23. 18:39
1 2 3 4 5
 31/47 A kérdező kommentje:

Az mit jelent hogy színkódos?

Most néztem,tényleg írják a beépítési oldalt.

Mostmár csak remélem hogy olyat adtak ami arra az oldalra való. Ma néztem, láttam rajtuk repedést, de nem vészes, de azért cserélem őket ha már benne vagyok.

Azt esetleg tudod hogy ha az első difibe cserélek olajat, akkor azt utána a váltón keresztül tudom feltölteni?

Mert beöntő nyilás csak a hátsón van, az elsőn nincs.

Oda akkor a váltón keresztül folyik az olaj?

2018. dec. 24. 19:00
 32/47 anonim ***** válasza:

Alá nézel, és megnézed mi van a váltótartó gumiborítására írva.

Elvileg ilyet fogaz olvasni rajta: blau, schwartz, rot, gelb. Szerintem a motor váltó megfelelő szintezése miatt van. Csapágyméret, h úgy tetszik. A bakok különböző méretűek, a gyártási pontatlanságot küszöbölik ezzel ki a karosszéria és hajtás illesztésekor.

Ugyanígy ha megfigyelted, a régi bak felső rögzítőcsavarjánál vannak alátétek, ezekkel van beszintezve a motor, h a négy rögzítési pont közül mindegyik megfelelően feküdjön fel. Úgy tudnám ezt szemléltetni, mintha a széknek egy, vagy két lába átlóban eltérő magasságú lenne. Billegni fog.

Itt a négy pont így van kiegyenlítve.

Váltó. Az első difi nem hiszem h a váltótól kapná az olajat, de küldesz egy évjáratot és egy motorkódot és megnézem neked.

2018. dec. 24. 19:16
 33/47 A kérdező kommentje:

2004

AVF563717

Mert hátul megvan a leeresztő és feltöltő lyuk, elöl csak a leeresztő, a feltöltőnek meg csak a helye, ahol elvileg a csavar lenne, de gyárilag oda nem raktak.

2018. dec. 24. 19:44
 34/47 anonim ***** válasza:

Úgynézem Etka- ban, hogy a 6- os kéziváltó olajozása összkerék és torsen diffi esetén is egy olajjal és egy feltöltéssel üzemel.

[link]

[link]

A kepfeltoltes. után vedd ki a (jelet, muszáj volt oda illeszteni, mert a gyk nem engedte másként.

2018. dec. 24. 19:48
 35/47 anonim ***** válasza:
2018. dec. 24. 19:54
 36/47 anonim ***** válasza:

Itt meg a motortartóid gyári számai:

[link]

[link]

2018. dec. 24. 20:04
 37/47 anonim ***** válasza:

Bal oldali: 8D0199379AE

Jobb oldali 8D0199382AE

Ezekre kell ráváltatni lemförderre és máris olyat tudsz bele rakni, ami bele való.

2018. dec. 24. 20:07
 38/47 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!!!

Úgyérted hogy egy feltöltéssel üzemel, hogy egy helyen van feltöltve a két rész(váltó, difi)?

2018. dec. 24. 20:23
 39/47 A kérdező kommentje:

Próbáltam már utána járni kevés sikerrel hogy ez most haldex kuplungos, vagy torsenes mint az audi?

Több kérdésem már szerintem nem lessz:)

2018. dec. 24. 20:29
 40/47 anonim ***** válasza:

Igen, úgy értem.

Azért rendelés előtt vesd össze az általam mutatott cikszámot a kocsidban levő gyári cikkszámmal, mert nem alvázszám szerinti a lehívás.

Ha olyan váltó van a kocsidban, amit linkeltem, akkor torsenes, mint az audik.

2018. dec. 24. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!