Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért van ez az alapjárati...

Miért van ez az alapjárati rezonancia?

Figyelt kérdés

1.9pdtdi passat alapjáraton rezeg,még a kasztnin és a kormányon is érezni jócskán.

Bal oldali motortartó bak cserélve lett, mert az gatya volt,de a baj nem múlt el:/

De a rezonálás is mintha azon az oldalon lenne erősebb, ahol az új bak van,a másik oldalon ahol még a régi van, annyira nem érezni.

Kis gázadásra elmúlik.

Mitől lehet ez?

2018. dec. 23. 18:39
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:

Van ott még egy két bak, ami okozhatja a gondot.

Hidrocsapágyas bakod van, vagy csak sima gumi?

Ha hosszába van a motor beépítve, a nagyobb terhelés s jobb oldali bakot éri.

Amúgy okozhatja porlasztóhiba is, kéne nézni diaggal egy élő adatot.

2018. dec. 23. 18:48
 2/47 A kérdező kommentje:

Hidro,azért is vettem észre hogy rossz mert meglépett belőle az olaj.

Csak a cserével se lett jobb.

A kormány felőli oldal lett cserélve, meg arról is érezni hogy jobban ráz.

A másik oldal kevésbé.

A többi bak jónak néz ki, a motor is egyenletesen áll le, meg indul, nem zuhanva meg csörögve csattogva.

Az értékek nagyon jók voltak(üzem meleg motornál lett nézve).

2018. dec. 23. 20:17
 3/47 anonim ***** válasza:

Meg kellene nézni a másik hidrocsapágyat is, mert h szakadt a gumija, akkor pont ilyen hibát fog okozni. Ezek a bakok nem olcsók, kösd fel a motort, építsd ki a hidrocsapagyat, gondolom ezen is gumiköpeny van, h ezt leszeded, látni fogod a gumiszilentet, h kiszakadt- e.

Amúgy elég egy padkázás az egyik kerékkel, vagy egy nagyobb kátyúba belerongyolni, megszakad a gumiszilent a hidrocsapágyban, oszt ez lesz... milyen márkát vettél bel? Gyárit, febit, swagot...?

2018. dec. 23. 20:30
 4/47 A kérdező kommentje:

Ez már a második ami benne van.

Febivel kezdtem, lemförder van most benne.

Csak az az érdekes, hogyha alámegyek, és megemelem kézzel a motort, vagyis leveszem a terhet a bakról, akkor is rezeg a motor...

2018. dec. 23. 20:49
 5/47 A kérdező kommentje:

De volt olyan is hogy a bakot ami tartja alul,, vagyis amin felfekszik a bak alja,, na azt a tartót álligatva (3csavar fogja fel) jobb lett.

De most hogy sajna szét kellett szednem a kocsi elejét fullra, megint rezonál valamiért, pedig ahhoz a részhez meg hozzá se nyúltam most.

2018. dec. 23. 20:55
 6/47 anonim ***** válasza:
Olyan nem lehet hogy kicsi az alapjárat?
2018. dec. 23. 21:29
 7/47 A kérdező kommentje:
Megnézem holnap hogy mennyit forog, de szerintem az ugyanazon az értéken van mint előtte.
2018. dec. 23. 21:47
 8/47 anonim ***** válasza:
Az automata váltóhiba is így kezdődik, azt is érdemes lenne megnézni.
2018. dec. 23. 21:56
 9/47 anonim ***** válasza:

Hosszmotoros a kocsi?

Mert ha az elejét szétszeded, a nyomatéktámaszt (első gumibak) újra kell állítani, ellenkező esetben feszülni fog az egész tartórendszer, ami szintén rezgéseket fog okozni.

2018. dec. 24. 08:53
 10/47 A kérdező kommentje:

Hosszmotoros igen.

De annyira nem szedtem szét, csak a hűtőket kellett kiszedni.

Így csak addig bontottam az elejét hogy azokhoz hozzáférjek.

Már kiszedtem most a másik oldalit is, (anyósülés) annak a teteje van berepedve jócskán.

Most tesztre berakom oda a febit hogy változik e valami,ha nem akkor tanácstalan leszek.

A középsőt mit mondtál elől azt szokták e cserélni, arról mit tudsz, mert már kérdeztem más forumban is mikor elkezdtem az első motorbak cserét, de ki ezt mondott ki azt.

Te arról mit tudsz?

És hogy tudom azt állítani?

2018. dec. 24. 11:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!