Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi okozhat dízeles autóban...

Mi okozhat dízeles autóban rángatást gyorsulás közben kb.70 és 100 között?

Figyelt kérdés
Van egy Opel Corsa D típusú kocsim, 1.3 CDTI, 95 lóerős. Az utóbbi időben azt vettem észre, hogy 70 és 100 között gyorsulás közben rángat, ami mintha fokozatosan erősödne. Gondolom ez nem jelent túl sok jót. Mi lehet a ludas, mennyibe fog nekem ez fájni kb?

2018. dec. 22. 00:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Az a tönkrement motor nagyon rosszul hangzik. :(

A rángatás nektek is 3-5 sebességben jelentkezett gázadásnál?

Egyre keserűbb ez a kocsi dolog, nyár elején vettem, azóta mindig van valami baja és már így is egy csomót költöttem rá.

2018. dec. 22. 20:34
 12/14 anonim ***** válasza:

Teljesen váratlanul jött, eleinte nem is tudtam reprodukálni bármikor, aztán odáig fajult a dolog, hogy 2 km után le is tiltott a hidegindítás után.

Amúgy ne ijedj meg, ez mondhatni extrém eset. Szerintem 95%, hogy valami kisebb gond van, mint mondtam, injektor, EGR, szar gázolaj, üzemanyagszűrő, ilyesmi.

2018. dec. 22. 22:23
 13/14 anonim ***** válasza:

"Egyre keserűbb ez a kocsi dolog, nyár elején vettem, azóta mindig van valami baja és már így is egy csomót költöttem rá."

Ezért mondtam, hogy vegyél inkább BMW-t. Azzal nem lett volna ilyen gondod. Megveszitek az olcsó sz@r fapados autókat, mert azt hiszitek, az majd olcsóbb, aztábn többet vannak szerelőnél mint az útón, meg ráköltitekk a vételárát háromszor. Tipikus "olcsó húsnak híg a leve" eset. (Első voltam)

2018. dec. 23. 00:46
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem semmi hibát nem jelez ki és elgurulok vele, szóval remélem tényleg csak valami kisebb gond van, holnap beszélek szerelővel, hogy mit mond, merjem-e használni még vagy inkább be se indítsam.

A BMW se mindig jó (főleg, ha azokat a BMW-ket nézem, amiket ennek az áráért kapok), ha ott tönkremegy valami 3x annyit fizethetek érte. Egyébként öcsém is egy régebbi BMW-re cserélte le az autóját, finoman szólva pénznyelő volt és az a kocsi tényleg többet volt szervizben, mint az úton. Gyorsan túl is adott rajta, persze így is egy rakás pénzt bukott rajta, ha kötegbe fogta volna és elégette volna a pénzt, még az is jobb lett volna. :D

2018. dec. 23. 01:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!