Mi okozhat dízeles autóban rángatást gyorsulás közben kb.70 és 100 között?
Az a tönkrement motor nagyon rosszul hangzik. :(
A rángatás nektek is 3-5 sebességben jelentkezett gázadásnál?
Egyre keserűbb ez a kocsi dolog, nyár elején vettem, azóta mindig van valami baja és már így is egy csomót költöttem rá.
Teljesen váratlanul jött, eleinte nem is tudtam reprodukálni bármikor, aztán odáig fajult a dolog, hogy 2 km után le is tiltott a hidegindítás után.
Amúgy ne ijedj meg, ez mondhatni extrém eset. Szerintem 95%, hogy valami kisebb gond van, mint mondtam, injektor, EGR, szar gázolaj, üzemanyagszűrő, ilyesmi.
"Egyre keserűbb ez a kocsi dolog, nyár elején vettem, azóta mindig van valami baja és már így is egy csomót költöttem rá."
Ezért mondtam, hogy vegyél inkább BMW-t. Azzal nem lett volna ilyen gondod. Megveszitek az olcsó sz@r fapados autókat, mert azt hiszitek, az majd olcsóbb, aztábn többet vannak szerelőnél mint az útón, meg ráköltitekk a vételárát háromszor. Tipikus "olcsó húsnak híg a leve" eset. (Első voltam)
Nekem semmi hibát nem jelez ki és elgurulok vele, szóval remélem tényleg csak valami kisebb gond van, holnap beszélek szerelővel, hogy mit mond, merjem-e használni még vagy inkább be se indítsam.
A BMW se mindig jó (főleg, ha azokat a BMW-ket nézem, amiket ennek az áráért kapok), ha ott tönkremegy valami 3x annyit fizethetek érte. Egyébként öcsém is egy régebbi BMW-re cserélte le az autóját, finoman szólva pénznyelő volt és az a kocsi tényleg többet volt szervizben, mint az úton. Gyorsan túl is adott rajta, persze így is egy rakás pénzt bukott rajta, ha kötegbe fogta volna és elégette volna a pénzt, még az is jobb lett volna. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!