Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van egy 2007-es Aprilia sx 50...

Bartok_Gyorgy kérdése:

Van egy 2007-es Aprilia sx 50 motorom. A gondom az lenne vele, hogy hirtelen gyorsul és nem egyenletesen. Azt szeretném, hogy ne hirtelen gyorsuljon mert az majdnem ledob róla olyankor. Mit kell kicserélni/átállítani rajta?

Figyelt kérdés

2018. dec. 5. 16:18
 1/7 veterán vas ***** válasza:

Könnyen lehet befolyásolni.

A jobb csuklódon lassabban és kevesebbet kell fordítani........... ;)

2018. dec. 6. 08:53
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem az a gond. Hanem olyan 3-as 4-es korul amikor húzom neki addig, hogy váltani kell hirtelen begyorsul és nekem olyan kellene, hogy egyenletesen gyorsuljon,
2018. dec. 6. 20:55
 3/7 veterán vas ***** válasza:

Továbbra sem értem. Volt már szerencsém kisebb-nagyobb motorokhoz, de az a tapasztalat, hogy mindig annyit gyorsult, amennyit én akartam.

Mert hogy addig húztam a gázt....... ;)

2018. dec. 7. 17:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Mivel 2t ezért te a 8000 körüli rezonátor sávot/ power szelepet érzed. Ez ilyen, 2t sajátossága. Mivel 50ccm, így alul nem sok a nyomaték ezért kell pörgetni őket.
2018. dec. 7. 17:48
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezen nem lehet javítani?
2018. dec. 10. 19:29
 6/7 anonim válasza:
Van megoldás! Az első lánckereket ki kell cserélni nagyobbra, ilyenkor a motor gyorsulasa gyengébb lesz, viszont több lesz a végsebessége és így megoldja a problémádat, nekem is ez volt a baj régen. (Számold meg hányas a lánckereked, vagy valamelyiken rá van írva)
2018. dec. 12. 18:11
 7/7 anonim válasza:
Haha, nekem is ez volt a problémám, de idővel megszokja az ember.
2020. okt. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!