Szerintetek megéri autóval munkába járni?
Kérdező!
Szerintem értékelhető, normális válaszokat kaptál.
Ezek ellenére úgy tűnik, továbbra is két esélyesre veszed a történetet.
Azaz:
-vagy nem érted a válaszadók érveit,
-vagy érted, de nem tudsz/nem mersz dönteni.
Innen legyen már a Te bajod. ;)
"És Ti,akik kocsival jártok mennyit kerestek, milyen távolságra van az autótok az otthonotoktól, na és milyen autótok van?"
Te valami közvélemény kutató vagy?
"És Ti,akik kocsival jártok mennyit kerestek, milyen távolságra van az autótok az otthonotoktól, na és milyen autótok van?"
Bértábla szerinti diplomás fizetés. Nem sok, de még mindig többet fizet, mint a közmunka a lakóhelyemen. Szerencsére a vezetőség is tudja, hogy kevés amit adnak, ezért viszonylag sok béren kívüli plusz jutatás van. Persze még ezzel együtt se közelíti meg a havi jövedelmem azt az átlagértéket, amiket itt írni szoktak ilyen kérdésre, vagy amit a médiában beharangoznak, mint magyar "átlagfizetés".
230km.
Átlagos, alsó-középkategóriás autóm van.
"akár segíthet is a más példája".
Akkor tessék!
Van egy autóm, de nem szoktam számolgatni, hogy mennyit eszik, mert nem ennek a függvénye, hogy mikor ülök bele. Ha elfogy belőle a benzin, akkor megyek tankolni.
Továbbá lövésem nincs arról, hogy mennyire van a munkahelyem, sosem láttam értelmét megmérni.
Viszont, a munkahelyemen elég sokat ülök, így -kompenzálásként- gyakran bringával megyek dolgozni.
Tehát: eszik annyit amennyit nyomom, de abból lejön annyi, amikor tekerem. ;)
Remélem érthetően fogalmaztam. Ha lehet, írd már meg légy szíves, hogy ebből a példából, milyen segítséget kaptál? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!