Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót keresek iskolába/munkába...

Autót keresek iskolába/munkába járni?

Figyelt kérdés
Mivel diák vagyok, ezért olyan autót keresek, ami kivisz a világból. Nézegettem audi a4 1.9-et az beleférne, de nekem a 2-es golf az álom, de most a 2-esek 25-30 évesek lassan. Az autóra nagyon maximum 600 ezer ft-om van és havonta 100+ felett keresek, tehát egy havi 50.000 ft-os fent tartást tudok bevállalni. Segítsetek kérlek, köszönöm!
2018. jún. 16. 22:57
 1/7 Beviz Elek ***** válasza:
Ha 2-es Golf az álmod, akkor most van az ideje beszerezni egyet, amennyiben van lehetőséged otthon szerelni. Ha minden aprósággal szerelőhöz mész akkor ne, de amennyiben érdekel a téma és hajlandó vagy akár rendszeresen is alámászni, akkor vágj bele.
2018. jún. 16. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:

Kétlem, hogy a kettes golffal kellene kezdenie full kezdőként! :D

Inkább majd úgy 4-5 év múlva mire már érteni fog egy kicsit az autókhoz! Mert egy 25-30 éves kocsin lesz/van mit szerelgetni, cserélgetni és nem igazán éri meg vele szerelőhöz rohangálni mert az is csak a pénzt viszi.... azt inkább a kocsira költse.

KÉRDEZŐ! Az az a4 1.9 tdi még jó választás is lehet, csak kérdés 600e-ért kapsz-e jó állapotút?

Arra figyelj, hogy ha veszel akkor G, H vagy I-vel kezdődjön a rendszáma, még véletlenül se M-el vagy N-el, ne adj isten P-vel :D Mert akkor valami behozott letaposott visszatekert sz*rt veszel amire csak költeni kell!

2018. jún. 16. 23:43
 3/7 A kérdező kommentje:
autószerelő a szakmám, tehát nem kezdő vagyok meg nem is 17 éves. Egyetemre járok jelenleg azért engedhetek meg csak ennyiért autót!
2018. jún. 16. 23:54
 4/7 Beviz Elek ***** válasza:
Ha autószerelő vagy, van rálátásod a dologra, akkor miért minket kérdezel?:D
2018. jún. 17. 00:07
 5/7 A kérdező kommentje:
Van rálátásom, de mivel autóm még nem volt tapasztalatom nincs-e téren mit érdemes, hiába vagyok autószerelő
2018. jún. 17. 00:08
 6/7 Beviz Elek ***** válasza:

Mit érdemes? Nagyjából tudod mi a dörgés, fiatal vagy, van egy elérhető álmod, ebben az esetben nem gondolkodnék sokat.

A szakmában nem vagy annyira jártas, ezen tanulsz majd eleget :D

Ha nekem 600 lenne a zsebemben autóra, akkor az Accord-Primera párosból vennék valamit, de a jelenlegi álmom egy IS200, csak eladni nem akarom a mostani autómat, hely meg nem lenne hova rakni...

2018. jún. 17. 00:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is oda vagyok a 2-es Golfokért, de neked is gondolom legalább egy 8V GTI kellene, azt pedig nehéz találni.Én Romániaban élek, de 8V GTI max 2-őt ha láttam ami megérte volna. Az 1.8-as 90 lovasok álnak a legközelebb, de azokból sincs nagy választék itt. A legtöbb 1.6 diezel, de 1. Nekem nem kell diezel 2. 54 lóerő az nem sok, még akkor sem ha szőröstől-bőröstől az autó 1000kg nyom.

Külföldön már nagyobb a választék, szóval ha van lehetőség és nem kerül sokba talán úgy tudsz szerezni egyet.

Az A4-esel kapcsolatban, csak annyit, hogy nem rosz választás, de én személy szerint nem venném meg, mert túl nagy. Helyette egy Civic-et ajánlanák. Inkább EG mint EK mert az olcsóbb és szerintem jobban néz ki, de a lényeg az, hogy nem hiába szeretik annyira őket: olcsó, sportos, az alkatrészek sem drágák ha valamit cserélni kell, ami ritkán fog előfordulni, ha rendben volt tartva.

2018. jún. 17. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!