Szerintetek iskolába járni melyik járgány felel meg jobban Lamborghini Murciélago Roadster vagy Lamborghini Sesto Elemento?
Figyelt kérdés
Murciélago gondolom többet fogyaszt,nem lenne gazdaságos?Napi 180Km lenne az út.2012. febr. 29. 18:25
1/23 anonim válasza:
magyar utakon áhhhh....... uaz vagy lada a te autód :D
2/23 Agytörzsi Prof. válasza:
Logikus, amit írsz! 100millás autók, és a fogyasztás a legnagyobb gondod! Szerintem ezután is járj gyalog, mint eddig!
4/23 anonim válasza:
lábbusz, de azt is csak felügyelettel
5/23 anonim válasza:
Mekkora prosztó vagy már, ki jár kocsival te panelproli? Minimum egy helikopter az alap.
6/23 anonim válasza:
Már iskolás vagy, és még ilyenek szarokkal szórakoznál?
Helyből Lamborghini Miurát kell venni, annak van stílusa.
7/23 anonim válasza:
Hagy a 'csába ezeket a tömeg sz@rokat, inkább innen válassz:
9/23 anonim válasza:
Én 18 éves koromban amikor meglett a jogosítványom már autóval jártam iskolába.Addig meg a szüleim vittek és jöttek is értem.
10/23 A kérdező kommentje:
Lamborghini Miura nem jön be az a kerek lámpája miatt,azzal a linkelt ratyikkal meg csak földet túrni jó.
2012. febr. 29. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!