Szerintetek iskolába járni melyik járgány felel meg jobban Lamborghini Murciélago Roadster vagy Lamborghini Sesto Elemento?
Figyelt kérdés
Murciélago gondolom többet fogyaszt,nem lenne gazdaságos?Napi 180Km lenne az út.2012. febr. 29. 18:25
11/23 anonim válasza:
derossz te még kocsival mész suliba?:O
engem már rég helikopterrel visznek:D
12/23 A kérdező kommentje:
Azért az veszélyesebb nem?Gondolok a helikopterra.
2012. febr. 29. 20:05
13/23 anonim válasza:
én Renault 5-össel jártam de csak hetente 2szer mert suli után mentem dolgozni. Szerintem bőven elég lenne egy benzin-gáz üzemű Renault5-ös neked is
14/23 anonim válasza:
Semmi gond a helikopterrel, az a lényeg hogy legyen benne jacuzzi, meg aranyozottak legyenek a rotorlapátok.
15/23 anonim válasza:
Egy igazi shukár rajos csávó nem jár suliba wazze'!
Főleg nem ilyen tömeg sz@rokkal! Vegyél egyedi gyártású gépet!
16/23 anonim válasza:
Néhány ilyen földet túró ratyi többe kerül,mint néhány ember háza..
17/23 anonim válasza:
18/23 A kérdező kommentje:
Te ez tetszik,igazad van itt bulizni is lehet,az emeleti részbe meg csajokat lehetne hordani fel,meg nem is kerül annyiba mint egy Lamborghini!
Megmondom a faternak nem kell Lambó!Buszt akarok!
2012. márc. 1. 12:42
19/23 A kérdező kommentje:
De mennyibe kerül egy busz engedély?Valaki nem tudna nekem beszerezni?
2012. márc. 1. 12:44
20/23 anonim válasza:
mert mintha lenne ilyesmire penzed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!