Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A2-es jogsim van motort...

Ricsikerwfgg kérdése:

A2-es jogsim van motort szeretnék venni nem hosszu utakra kéne hanem csak motorozni meg iskolába járni viszonylag erős, gyors gép kéne cross vagy gyorsulási?

Figyelt kérdés
2014. máj. 8. 19:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A2-es jogsid van, de nem tudod, hogy minden cross gép üzemórás pályamotor, és közúton nem használható? Azért ez durva...

Amúgy szerintem egy drz 400 supermoto jó választás.

2014. máj. 8. 19:50
 2/5 lz93 válasza:
Nekem is A2-m van, ebbe a kategórában nincsen megfelelő gyorsulási motor, nekem Cagiva Mito Evom van, 2T 125 , 37 Level, az eleg a celra, de legyen hozza penzed is, mert nem konnyu feladat javitani, szerelni. Crossrol nincs tapasztalatom.
2014. máj. 9. 14:25
 3/5 Granitis ***** válasza:
én most alakítok egy CRF 125 öt endúróra hogy lábon is ki tudjam vinni a kb 3km re lévő crosspályára. Ha van hozzá pénzed akkor cross átalakítása a lagjobb de ahoz kell rendesen a tárca
2014. jún. 5. 21:59
 4/5 Granitis ***** válasza:
Oh KTM dióuke és a Suzuki GS500F jó választás
2014. jún. 24. 13:22
 5/5 A.C.A.B ***** válasza:
Folytott babetta kell neked
2014. dec. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!