Munkába járni milyen autót? Kis dízel vagy benzines?
Figyelt kérdés
Ha minden jól alakul akkor összejön nekem egy közeli munkahely és szeretnék venni egy kis autót amit nem kell féltenem az időjárás viszontagságaitól. Napi 25 km lenne a táv. Egyik városból át a másikba. 400 ezer a maximum amit erre az autóra szánnék.2017. júl. 12. 11:06
1/13 A kérdező kommentje:
Opelt és Volkswagent nem szeretnék.
2017. júl. 12. 11:07
2/13 anonim válasza:
Az már megfelelő km ahhoz, hogy kisebb dízel autót vegyél. Persze kérdés, hogy a 25km az országúton, vagy főként városi viszonylatban lenne?! Ha országúti, akkor jó választási s lehet a dízel, ha városi, akkor inkább benzin.
3/13 anonim válasza:
Akkor mit akarsz? Bmw-t 400ból? Vegyél azt.
4/13 A kérdező kommentje:
A 25-ből 20 km főútvonalon.
2017. júl. 12. 11:31
5/13 A kérdező kommentje:
# 3 Vicces vagy, de a BMW-t csak újat vennék. Olvasd el mégegyszer a kérdést és rájössz, hogy nem kell nekem semmilyen lerúgott valamikori prémium autó.....
2017. júl. 12. 11:34
6/13 anonim válasza:
Mindenképp benzinest javaslok.
Am ilyen célra találták ki a suzuki swift-et szerintem.
7/13 A kérdező kommentje:
Vélemény? Kizárólag munkába járni használnám ezért nem árt a vonóhorog.
2017. júl. 12. 11:48
8/13 anonim válasza:
Na ez pont neked való! ne tétovázz, menj, és vedd meg. Még marad a különböző apróságokra is.
9/13 anonim válasza:
10/13 anonim válasza:
ekkora távra már jó a dízel?
érdekes, én is írtam ki kérdést 1-2 hete, nekem napi 2x20 km lenne, naponta, munkába.
pont azt tanácsolták, h ekkora távra totál felesleges a dízel.
pedig ez napi 40, nem 25 km.
ez max évi 10000 km, és ott azt írták , évi 40 ezer felett érdemes dízelt választani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!