Régi merci vásárlás előtt állok és nem tudom mi tévő legyek. Melyiket éri meg jobban, benzines vagy dízel?
Na, a régi merci az 1990-95 közötti w201 190-es vagy w124-es 220-as vagy 300-as lenne. ( de más 124-esre is nyitott vagyok )
Tudom, hogy dízel kevesebbet eszik de olyan jelentős mennyiséggel( 2-3liter)?
Illetve a karbantartásra lennék kíváncsi, melyik az olcsóbb ( nem olcsó, hanem olcsóbb ) melyik a könnyebben karban tartható?
Amúgy nem lenne gyakran használva, nem mindennapi igénybevétel miatt lenne vásárolva, elsősorban olyan heti-2heti hétvégi autózós lenne városon kívül inkább és hogy kb betudjátok lőni, olyan 3-4 euró között vennék No-ban.
az a helyzet, hogy itt a környéken van néhány nagyon öreg merdzsó..mind dízel. (némelyik old-timer)szóval ha sikerül beindítani, akkor csörög, kattog némelyik, de füstölni úgy füstöl, mint egy régi gyárkémény. Sok a motormacera a (öreg)dízellel
hogy melyik az olcsóbb? na ez örök titok marad...mert mindegyikre költeni kell ám rendesen.
persze ez nem leneti azt, hogy nincs jó állapotú..
én inkább benzinet néznék.
szerintem.
W126/380 se vagy sel.
Nekünk ez van V8-as motorral nem tudod mihez hasonlítani akkora élmény vezetni és utazni benne.
Csak ajánlani tudom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!