Nagyjából 6-700 ezer forintos kategóriában tudnátok ajánlani nekem személyautót?
Elsöre nézz körbe a hasznaltauto.hu vagy a jofogas.hu
oldalakon hogy ennyi pénzért, milyen dizeles kocsikat
árulnak! Aztán már utána látod hogy mi az amit esetleg érdemes megnézni közelebbröl is.
Az astrat felejtsd el!
Ismerosomnek volt egy megkimelt 97-es, klimasa, jo allapotban volt, de vagy 400ezret rakoltott a javitasaira (mert mindig beszart rajta valami), es orult, hogy eltudta adni 300ezerert jo teli/nyari gumi szettel-kulon felnikre szerelve.
En elsosorban a 2005 utani Swiftet ajanlanam, bar ritka belole a dizeles.
Nekunk benzines van, nagyon kenyelmes,tagas, nem eszik sokat, es megbizhato.. + olcson es konnyen lehet hozza alkatreszeket kapni.
Én meg azt mondom, hba lenne egyetlen esetből messzemenő következtetéseket levonni. Az Astra igenis egy megölhetetlen igásló. Teszi a dolgát még hálátlan körülmények között is. 18 éves korában adtam át a gyerekemnek, mert még mindig hiba lett volna eladni. Nekem 1.4-es 98 lovas automata váltós volt, és az előre beütemezett cseréken kívül soha semmi bajom nem volt vele.
Focusból a 2004 utániakat tudom ajánlani. Kiforrott, remek konstrukciók, elnyűhetetlen beltérrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!