3-3,5 millióért sport (osabb) dízel?
Autóvásárlás előtt állok. Fura szempontok vannak. Mi lenne a tippetek?
vételár: 3-3,5 millió forint
Végjárat: 2007-től felfelé
Teljesítmény: 130 lóerőtől
Üzemanyag: dízel
Eddig oké, viszont itt jön a nehezebb része. Sportosabb megjelenésű autók érdekelnének, elsősorban német vonalon. 2 ajtós coupe, vagy 3 ajtós (esteleg 5 ajtós verziója) hatchback. Szedán, kombi, suv stb stb nem jöhet számításba. Valamint előnyben a sportosabb felszereltségű autók, gondolok itt pl a Golf VI GTD-re, amin más lökhárítók vannak, mint a sima dízel Golf-okon.
Kinek milyen tippje lenne? Akárhogy osztok szorzok, mindig a VW Scricco-hoz lyukadok ki.
Köszi, de az ST, és RS tudtommal csak benzinesben létezik. Fiesta-t egy darabot sem árulnak 130 lóerő felett.
Valamint a Focus elég ronda autó, a Fiesta meg kicsi.
Opel Astra J GTC?
Pl valami ilyesmi: [link]
Szerintem elég sportos kinézetű és van belőle dízel is. Esetleg még ha találsz opc line csomaggal, az még sportosabb. Bár nem tudom utóbbiak milyen áron mennek és viszonylag ritkák.
Köszönöm, mindenkinek:
Astra J GTC bejönne, sajnos egyetlen egyet hirdetnek az összeghatár alatt, plusz pár sima 5ajtóst.
BMW 1 coupe: Valahogy kimaradt a számításból nálam (amikor kijött a széria sorben feküdtek ki errefelé a dízelek, de egy coupe ilyenből tetszene)
Focus: Én nem találtam dízel RS-t, de biztos van, ha te mondod;) ennyire nem ismerem a Ford-ot. Csúnya és kész, a túl nagy rácsok középen pl..., ízlés dolga. Na meg a Ford dízelek sem éppen tökéletesek.
7-es, nyilván mindenhol van egy olyan, akinek ezer van/volt/lesz egy típusból és sose volt gond vele, nekem az a tapasztalatom a szűkebb, tágabb ismeretségi körben, hogy Ford dízel nem a legjobb választás. Ettől függetlenül a tiéd lehet jó, akkor te vagy a kivétel;)
Utolsó kettő: Mint írtam 2,3 ajtós sportosabb coupe/hatchback, Sem a Lancer, sem a Passat CC nem az, egyébként köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!