Sportos (futóművű) dízelt keresek, milyet ajánlotok?
1,5 millió a maximum, és lehetőleg a régebbi megbízható 1.9 TDI, esetleg PD TDI motor lenne favorizálva.
Természetesen ha van más, sportosnak mondható típus, más márkától, annak is örülök, meglesem azt is (japánok, opel, vagy bármi).
Leginkább a futómű feszességére vonatkozna a sportosság. Nem lenne baj, ha nem bólogatna, vagy dőlne ki kanyarból. Seat Leon az, ami eddig legjobbnak tűnik. Persze, ha nem gyárilag, de egy kis pénz-átcsoportosítással alá lehet varázsolni egy jobb futóművet, akkor az erről szóló tanácsokat is várom! (például egy 4-es golf alá sportfutómű)
Köszönöm az ajánlásokat, tippeket!
Nekem egy 2 literes dízel Kia Ceedem van, és gyárilag elég feszes a futómű, kanyarokban nem dől,csak az az egy baja, hogy k*rvára nehéz az orra és ha nagyon rácsavarod az ívre, duván megfogja, aztán tolja, tipikusan alulkormányzott, de szerintem nézd meg a Fordokat, mert azoknak jó szokott lenni a futóművük :)
De igazából bármi alá rakhatsz sport futóművet és nem fog billegni :D
E46-os 320D BMW? Alapból feszesek, vagy ha nem, bármilyen rugót lehet alá tenni, hogy kemény legyen.
De már a 90-es évek végén is voltak a gyárilag sportfutóműves Audik (S-line elődje), ültem ilyen A4-esben, mintha az úthoz lenne ragasztva.
Az a baj, hogy használtan úgysem tudhatod már, hogy mi van a futóművel, a legjobb ha megveszel egy bármilyen autót, hagysz vagy 200-300 ezer forintot, és megcsinálod belőle olyanra, amilyenre akarod. Például az említett A4-es alá vannak nagyon jó komplett futóművek a neten, gyáriak is. De a Seat Leon sem rossz választás, alapból kis virgonc autók.
Accord 2.2 i-ctdi (2003-2008 ) Nekem benzinesbe van,de a futómű ugyan az europai kocsikhoz hasonlitva az e90 3 bmw nek van ilyen igenyes alap gyari sportfutója :)
Hatul 5 lengőkaros !!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!