Milyen motort ajánlotok?
15 éves,80kg,170cm vagyok
Életembe sosem volt motorom mert nem volt rá igényem . Most szeretnék vásárolni eggyet.
Egyszer hajtottam egy 250 köbcentis ETZ-t!
Nekem milyet ajánlanátok ? A quadok,sportmotorok,csopperek,krosszmocik nagyon bejönnek! Eddig csak 1000 köbcentisen gondolkoztam ez túl nagy lenne ? A vásárlási keret 1 millió forint.A lényeg hogy legyen jó hangja,húzzon mint az állat,és a sebessége sem kihagyható szempont illetve manuális váltóval szeretném . Eddig a ducati monster 600 at és ktm sx 520 at néztem a lényeg hogy egymilliós keretből fussa rá ! Köszönöm a válaszokat! Őszintén mondjátok meg mit ajánlotok mert nem szeretnék a temetődombon kikötni esetleg egy suber fennakadás miatt.
Egy 125-öst, ismert márkát és típust és jól karbantartottat, ja és nem alumíniumvázzal!
"Eddig csak 1000 köbcentisen gondolkoztam ez túl nagy lenne ?" - öngyilkossághoz biztos nem.
15 évesen???
Én a 125-ösöm 50-re papírozásával, hogy megúsztam, már az mázli (is) volt.
Nagy hang... vonzza a tekintetet? Ajánlom figyelmedbe:
South Park 13. Évad 12. rész A "k" betűs szó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!