Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 3-3,5 millióért sport (osabb)...

3-3,5 millióért sport (osabb) dízel?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok. Fura szempontok vannak. Mi lenne a tippetek?

vételár: 3-3,5 millió forint

Végjárat: 2007-től felfelé

Teljesítmény: 130 lóerőtől

Üzemanyag: dízel

Eddig oké, viszont itt jön a nehezebb része. Sportosabb megjelenésű autók érdekelnének, elsősorban német vonalon. 2 ajtós coupe, vagy 3 ajtós (esteleg 5 ajtós verziója) hatchback. Szedán, kombi, suv stb stb nem jöhet számításba. Valamint előnyben a sportosabb felszereltségű autók, gondolok itt pl a Golf VI GTD-re, amin más lökhárítók vannak, mint a sima dízel Golf-okon.

Kinek milyen tippje lenne? Akárhogy osztok szorzok, mindig a VW Scricco-hoz lyukadok ki.

2017. máj. 14. 12:57
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
0%
Nem mintha sok közöd lenne hozzá, 18 misi volt és szalonból jött, hogy miért dízel? Mert ettől még nem vagyok a saját pénzem ellensége, nem mindegy, hogy 100km megvan 3000ft-ból vagy épp 4500-ból...
2017. máj. 17. 22:53
 22/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm, hogy egy idióta miatt sikerült megint értelmetlen válaszokkal telispamelni a kérdést...

Nem véletlenül írtam, úgy hogy "sportosabb" bár ugye néhány nethuszárnak a sportos autó is a Porsche-nál kezdődik. De a példával élve, tegyél egymás mellé egy Alap Golf VI-ot és egy GTD/GTI-it. Látszik a különbség amire gondoltam. Másrészt ezt a legendát is el lehetne felejteni, hogy annyival többe kerül javítani egy dízelt. Ugyanannyira zsebbenyúlós, mint egy benzinest, csak nem lerúgott sz*rt kell venni és kész.

17-es, köszi a tippeket. De sajnos ezeket végigjártam.

A5 nem fér bele a keretbe, pedig tetszene nagyon.

A3-nak a belseje nagyon nem tetszik, nagyon nem.

Leon/Ibiza szintén nem tetszik külsőre.

BMW-ből az 1 coupe határeset, de nagy szerencsével lehetne kifogni egy jót, de abból csak a Coupe. 3asból E46 férne bele, az meg már öreg.

Golf-ból VI. generáció jöhetne szóba, de ott is a 140 lóerős dízel már azon az árszinten mozog, mint a Scirocco. Akkor meg már inkább utóbbi.

Volvo C30, elölről még oké, de hátulról...

2017. máj. 18. 06:51
 23/37 anonim ***** válasza:
kérdező, miután nagyon jól ismered a német vonalat, de csak a Scirocco tetszik, nem nagyon értem, minek teszed fel a kérdést. De én nem hanyagolnám el a nem német vonalat, ismered a Peugeot RCZ-t? Szerintem agyonver minden német kupét megjelenésben, a dízel motorokat meg a franciák elég jól csinálják. Ráadásul nem is egy tucatautó.
2017. júl. 11. 08:20
 24/37 A kérdező kommentje:

Utolsó, valóban, a német vonalat ismerem a legjobban és ez is a preferált. A kérdés azért volt, hogy szélesítsem a lehetséges autók körét. Volt aminek az itteni válaszok miatt néztem jobban utána.

Egyébként az RCZ nem lenne rossz választás (bár nagyon nem vagyok francia párti), de sajnos bőven kilóg az összegkeretből. Megjelenésre valóban nem hétköznapi.

Mindenesetre megnézem az elérhető Scirocco-kat a magyar kínálatból a héten, és meglátjuk.

Köszönöm

2017. júl. 11. 11:15
 25/37 anonim ***** válasza:
10.500 EUR áron már van választék belőle. Az elvileg belefér a keretbe és szerintem jó az a kocsi, jobb, mint a Scirocco. A CR-z-ből két három évvel fiatalabbat kapsz kb ugyanannyiért.
2017. júl. 11. 13:10
 26/37 anonim ***** válasza:

igen a 3 literes dízeleket biztos csak viccből gyártották le nem? olcsójánosoknak??? Akkor miért jönnek mindig a benzin pártiak azzal hogy jajjj milyen drága a szervíz a dízelnek....így meg úgy.Az nem fillérkedés?? Én 1.9 TDI vel járok 150 LE vel 5 literrel,nem éppen nagypapa tempoban,ha ilyen menetteljesítményt akarok a benzinessel akkor minimum 10 litert benyel.

vw scirocco szerintem is jól néz ki,de én valahogy Audi után VW-be ülni nemtom,mintha visszalépés lenne...tudom hogy nem,de valahogy ez az érzésem van.Ettől függetlenül nekem is tetszik az a kocsi.

2017. júl. 11. 14:38
 27/37 A kérdező kommentje:

25-ös, jogos, a német piacot ebből nem néztem meg most. Nem is tudom miért.

10.500 eur + rászámolod az extra költségeket amik ilyenkor jönnek (regadó, utazás, szállítás stb stb) Bőven kicsúszik a keretből. Nem vagyok előítéletes az újabb francia autókkal, annak ellenére, hogy a régiek hulladékok, de megkérdőjelezném, hogy ez jobb lenne egy németnél/japánnál.

Utolsó, hát akinek csak a logó számít...:)

2017. júl. 12. 07:03
 28/37 anonim ***** válasza:
0%

Most komolyan ez az autó mitől szebb neked, mint ev focus: [link]

Olyan, mint valami fogyatékos béka. Elég elbszott ízlésed van.

2017. nov. 16. 12:08
 29/37 anonim ***** válasza:
Tudod, okos ember nem vitatkozik ízlésről, mert épp az a lényege, hogy mindenkinek más...
2017. nov. 16. 17:05
 30/37 anonim ***** válasza:
28%
Ja nyilván, pusztán elég röhej, hogy valaki előadja mennyire finnyás az ízlése autók kinézetében és pont egy sciroccora onanizál.
2017. nov. 16. 18:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!