Munkába járni milyen autót? Kis dízel vagy benzines?
Figyelt kérdés
Ha minden jól alakul akkor összejön nekem egy közeli munkahely és szeretnék venni egy kis autót amit nem kell féltenem az időjárás viszontagságaitól. Napi 25 km lenne a táv. Egyik városból át a másikba. 400 ezer a maximum amit erre az autóra szánnék.2017. júl. 12. 11:06
11/13 anonim válasza:
Szerintem év 15e km-ig a benzines jó
dízel olyan 25e-től évente.
de abból a dízelből sem mind 1, hogy milyet.
Van ami kifejezetten hosszú távokra van, magyarul napi 50 alatt kár beindítani, mert több kárt okozol benne, mint hasznot.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nonszensz dízel vs benzinnél, hogy mennyit mész évente, inkább az a mérvadó hogy hol. Aki heti 2x100km-t megyen pályán az vegyen kis benzines autót, mert alig megyen több mint 10e km-t egy évben?
13/13 anonim válasza:
Utolso, te mar nagyon eltertel a targytol, az eves km-t a napibol szamoltuk, mert azt elwg egyertelmuen leirta a kerdezo is meg en is, h napi munkabajarasrol van szo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!