Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért lett a SUV ekkora divat?

Miért lett a SUV ekkora divat?

Figyelt kérdés

Ha lecsitul ez a nagy divat hullám alig fognak érni valamit?

Tekintve h sok lesz belőle és kereslet is esne később.

2018. nov. 14. 15:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
46%
Nekem is tetszett sokáig egy Suv aztán eájöttem ,rohadt drága ezért inkább vettem egy házat és maradt a régi Swift. Ismerősöm üeg eladta az örökölt házát ( volt örökösödési csata is,elég durván) és vett egy Vitarát majd napi 2 km-t használja :D többet soha nem üegy, arra ott a busz, de érted, nem elektromosat vett :D :D kérdeztük, miért? Szerinte nincs jövője a villanyautóknak, de a turbós benzinesnek rövid távon van. :D
2018. nov. 16. 07:04
 12/15 anonim ***** válasza:
51%
Sokan azt hiszik, hogy biztonságosabb a magas autó. Ami igaz is, ha egy kisautóval találkozol, de ha egy fával vagy egy kamionnal, akkor mindegy. Mivel egyre több a SUV, egyre nagyobb az esélye, hogy 2 SUV ütközik. Nem is annyira feltűnő egy ilyen szabadidő autó. Akkor mi a megoldás? Vegyünk még nagyobb autót.
2018. nov. 16. 14:00
 13/15 anonim ***** válasza:
25%

Hogy miért lett ekkora divat? Mert valakinek ez tetszik. Nehéz felfogni, igaz?

Nem értem miért kell széthordani a SUV-okat csak mert nektek nem tetszik.

Egyébként valóban kényelmesebb benne az utazás, a ki-be szállásról nem is beszélve. Jobban is lehet látni a viszonyokat.

"Városba nem jó", "Parkolni rossz vele"

Már miért ne lenne jó a városba? Hisz megy az szépen, ne.? Meg kell tanulni vezetni. A magyar utak amúgy sem olyan kicsik hogy ne lehessen vele boldogulni. Még Angliában is nagy divat a SUV, pedig ott tényleg borzalom vezetni.

Félő, hogy mindig csak azok húzzák le a SUV-okat akik még csak nem is vezettek/ültek SUV-ban, esetleg nem telik rá és irigyek?

Nem tudom, én azon a véleményen vagyok, ha valakinek az tetszik, akkor vegye meg. Végülis praktikus, mert mindenhova jó egy kicsit, és még nyomorogni sem kell vele.

2019. jan. 22. 01:44
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy tetszik az embereknek, de az a kérdés lényege, hogy miért. Számomra egyedül azért elfogadható, mert a rossz, kátyús magyar utakra magas, vastag kerekű autók, sőt terepjárók valók. Viszont az olyan SUV-ok tényleg csak a magamutogatásról és felsőbbrendűségről szólnak, amiknek hatalmas felnije és peres gumija van. A csomagtartó sem érv, mert egy rendes kombinak nagyobb van.
2019. jan. 22. 09:55
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Természetesen nincs, ez státusz szimbólum kérdése, ez lett mára a megítélés kérdése, mindegy ki mekkora bünőző vagy bunkó ha terepjáróban ül rögtön fel kell nézni rá, bezzeg egy suzuki swiftes aki ismeri a kresz-t és udvarias azt meg rögtön dudálják....gyors volt a rendszeváltás 89-ben, észt sajnos nem adtak hozzá.
2020. okt. 28. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!