Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért lett ekkora divat az...

Miért lett ekkora divat az autókon az üvegfóliázás?

Figyelt kérdés

Gyakran mellémparkolnak az áruházi parkolókban az ilyen micsodák, úgy, hogy a segge kiér az útra. Én meg tolatnék ki, de a fekete fóliától nem látok semmit. Volt már, hogy a vaktában tolatáskor majdnem kocc lett.

Azért arra kiváncsi lennék, ha ebben a helyzetben nekikoccannék valakinek, ki lenne a hibás, ha tudnám bizonyítani, hogy a fóliás tragacstól nem láttam semmit?!

2009. jún. 21. 11:30
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
te lennél a hibás.szerintem mindenki döntse el maga kell-e az autójára fólia vagy nem.Ha valaki úgy dönt,hogy a kocsijába ne bámuljon be mindenki a szíve joga,amíg az előírásoknak megfelel szabályos,és úgy kell kitolatni mellőle mintha dobozos vagy ponyvás autó állna melletted!
2009. jún. 21. 11:41
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Állj be tolatva, és akkor előre kell kijönnöd, az könyebb.
2009. jún. 21. 11:53
 3/6 anonim ***** válasza:
89%
Nem hiszem, hogy divat lenne, praktikus, szerintem.Mi direkt olyat vettünk, ami fóliás.Így nem zavarja a gyereket a nap hátul.És nincs olyan rettentő meleg.
2009. jún. 21. 12:16
 4/6 anonim ***** válasza:
83%
Hisztis vagy.Ennyi.
2009. jún. 21. 19:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

az én autómon is van fólia.Szerintem jó dolog és sok hasznos funkciója van.

Pl Nem látnak be,nincs annyira meleg,jól is néz ki,ha betörik nem hullik szét az üvegszilánk,talán még uv-t is kiszűri,napsütésnél nem éget annyira a nap.

Ha meg az miatt mennének beléd akkor is te lennél a hibás mert a tulajdonos arról nem tehet ha nem tudsz miatta kiparkolni hiszen nem illegális az üvegfóliázás.

2009. jún. 21. 20:26
 6/6 anonim ***** válasza:
60%
A mi autónk is fóliás,egyszerűen jól néz ki.Ráadásul a mienken elől is a legsötétebb van feltéve.Engem zavart,hogy képembe bámultak és páromat mégjobban.Néhányszor már megbüntettek,de szerintem ez is mindenkinek a saját felelősége és döntése mint ahogy fóliázás is.Kinek a pap,kinek a papné.
2009. jún. 22. 18:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!