Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen 3. autót vegyek?

Milyen 3. autót vegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ez egy komoly kérdés, érdekel ti mit tennétek. Van a párommal 2 autónk. Egy SUV és egy roadster. A párom rákapott a suv-ra, nekem pedig a roadsterrel kell járnom ami hát egy picit kényelmetlen/praktikátlan. Milyen 3. Autót vennétek a helyemben? Mindenképp a középméret érdekel, tehát sedan, elsősorban a prémiumabb márkák közül, főként használtan kellene. 50ezer max km, valamelyik prémiumabb német márka közül. Erre van max 5millióm. Szerintetek? Vagy vegyek esetleg más gyártótól? Skoda? Vw? El vagyok tévedve viszont kell nekem egy normális autó, segítsetek légyszi.
2018. okt. 31. 17:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

elég jó vw-ek vannak ebben az árban, én vennék 1-4 év közötti tiguart passatot vagy golf VII, esetleg polot

PL ez!

[link]

Keveset fogyaszt viszonylag uj és jol néz ki

ennyiből fölösleges BMW-t venni (amire csak költeni kell)

2018. okt. 31. 20:33
 12/13 anonim ***** válasza:

"Nem. Nem mondom, hogy rossz az Octavia, de a 3-as BMW-től messze van, nem csak helykínálatban."

Nem igazán ültél még BMW-ben, úgy látom. Gyári adatokat nézd meg, nagyobb a Skoda, csomagtere több, mint 100 literrel nagyobb, és cserébe még 200 kilóval is könnyebb az autó. Az Octáviának mindig csodájára járnak az újságírók, hogy mennyire tágas a hasonló méretű autókkal szemben, mert minden helyet kihasznál. És télen nem mászik ki alólad.

De itt egy videó, csúcs Skoda, a csúcs BMW ellen. Különbség 40 millió ft, és nem sokkal van lemaradva a Skoda. A kérdés az, hogy egy 3-4 millával drágább Passat, mennyire verné meg, ahol komolyabb hangszigetelés van, meg jobb futóművek?

https://www.youtube.com/watch?v=4tf8HN4mOME

2018. okt. 31. 20:51
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha bmw kell és kényelmes akkor 7-es. Nem a kényelemre vannak kihegyezve a többi osztályok hanem a sportosságra.
2018. okt. 31. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!