Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Gépjárműváltást tervezek, de nagyon kevés ismerettel rendelkezek, hogy melyik autó milyen felszereltségű, de más téren is, és szeretnék minél jobb döntést hozni.

Leírom az elvárásaimat.

Kettős-tömegű lendkerékkel illetve automata váltóval szerelt járgány kizárva. Akár diesel akár benzines, amely 120-140 lóerő körüli és 6-7 literrel megelégszik már jó. Ha lehet szívó motoros legyen, nem hiányozna a turbó plusz hibaforrásnak, de ha nincs ilyen akkor belefér a turbós is. Lényegében minél költségmentesebb legyen a későbbiekben, tehát a rozsdásodás se legyen rá jellemző:).

Leginkább az 5 ajtós szedán japán autók fele hajlanék, gondoltam a toyotára, mitsubishire, hondára, ezekből kinézetre tetszik az avensis, corolla, lancer, lépcsőshátú civic. A skoda octávia vagy a kombi Golf is szóba jöhet. Euró ötös, vagy ez már sok?:)

Max 6000 euró a keret rá.

2018. okt. 22. 19:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Honda Accord?
2018. okt. 22. 23:39
 2/6 anonim ***** válasza:

ne legyen turbo - dízelek kilőve

140 ló legyen és közben 6 litert fogyasszon - benzinesek kilőve

Vegyél biciklit.

2018. okt. 23. 09:58
 3/6 anonim ***** válasza:
Toyota Corollát tudom ajánlani. Az 1.4-es benzinmotorról nem tudom, hogy mennyire erős, de az 1.6-os már több, mint 120 lóerő, és országúton simán 7 liter alatt fogyaszt. Nem nagyon tudsz vele melléfogni.
2018. okt. 23. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Biciklim már van:) Szóval szívó dízelt nem gyártanak mostanság? Ahogy néztem az 1.8as avensis is szívó benzines és 6-7 körül eszik. 140 lovas.
2018. okt. 23. 17:36
 5/6 A kérdező kommentje:
és nem utolsó sorban 2010-13 kiadásban már vannak 6000ért.
2018. okt. 23. 17:37
 6/6 anonim ***** válasza:
1,8-as Avensis sosem fog neked 6 körül enni.
2018. okt. 23. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!