Milyen autót vegyek 1m-ig?
Az első válaszoló vagy troll vagy hülye!
Felsorolta a legszopatósabb autókat!!!!
Ritkát akarsz amit megbámulnak és havonta odajön valaki, hogy megkérdezze eladó-e? :D
Akkor a válasz egyértelműen: MERCEDES!!!
W124-ből még rohangál bőven, annyira nem nagy szám, viszont a W201 (190) 2.5-es dízel motorral már ritka madár, turbós 2.5-es meg nagyon nagyon ritka!!!!
Nekem sima 2.5-es dízel van de már nem egyszer jöttek oda, hogy megnézzék, beüljenek, megkérdezzék nem eladó-e stb!
Ha még ritkábbat akarsz akkor 123-as dízel merci de ott egy jobb állapotú nem igazán jön ki 1 millió alatt. :)
Persze vannak autók a Merciken kívül is de azok nem olyan hú de jó választások szerintem..... a w201 (190) és a 123 az aminek még mindig nagyon szép megjelenése van és az árát csak növelni fogja!!!!!
Nem igazán tudok mondani még ilyen autót ennyi pénzért ami befektetésnek is jó!
Régi BMW CSL meg Audi Quattro S4 sokkal drágább mulatság...
Vagy Lancia Delta F4
A mobile.de-n.de-t 1 millával felejtsd el! Visszont a hasznaltauto.hu-n van bőven felbukkan olyan ami ritka, álltalában kupé és van egykor gyakori sedán típus társa, és így egy német autó esetén mindent kapsz hozzá ebben az ár kategóriában "is".
Német Youngtimerek kupé.
Bár a kaszni lényeg újszerű és ápolt. Svájci inport borzalmas színű, de jó állapotú német gyártásúak rendre feltűnek. Mert ki a franc akkár csak 2 ezerért is fóliáztatni egy egymillás autót?
#2 - Nagyon elfogult vagy, attól mert életedbe 1x odament hozzád egy szintén merci fanatik, attól még azok az autók nem olyan nagy durranások.
Most polgárpukkasztó leszek: Ford SportKA, 1.6 90 vagy 95 lóerő, nemrég futottam bele egy hirdetésbe, annak olyan sárvédőívei vannak gyárilag, hogy egy peres gumival széles nagy felnivel ráültetve szerintem eléggé jól mutatna. Nem olyan ronda mint a sima KA. És elég ritka is.
Öreg Alfát csak akkor ajánlanám ha nagyon szerelemből lenne.
Egyébként egy coupé Civic is szép tud lenni, csak sok sikert nem lerúgottat/szétrohadtad találni belőle.
6n2 Polo GTi, 1.6 125LE, eléggé ritka, de biztos jól mozog az a kicsi bódé azzal a motorral, és szerintem pofás is.
Eléggé szűkös a keret... másfél környékén már vannak ST Fiesták, a 2 literes 150 lovas.
Astra G Coupe.
Ritka, a többi Astra-tól megjelenésben különbözik, viszont a technika ugyanaz, olcsón fenntartható, nem problémás.
Esetleg Chrysler Sebring vagy Crossfire , de nem tudom hogy mennyibe mozognak mostanság MO.-n.
(Crossfire3.2 SRT-6 om van és még itt Németországban is nagyon megnézik az utcán az emberek 😀)(Igaz én annak idején még 14K ajróért vettem.) de a normális modellek 3-4 ezerbe mozognak itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!