Milyen tágas autót vegyek kb félmillió forintért?
Opel Vectra vagy Astra ami neked jó lesz, azok elég tágasak, esetleg a Zafira ha tényleg úgy használnád ki hogy sokan ülnétek benne, bár azt fél millióért nagyon elvétve találsz, mert azok jó gépek.
Esetleg Ford amiben gondolkozhatsz. De javaslom még a Skoda octáviát, bár abból ennyi pénzért nem biztos hogy találsz olyat ami nem vérzik ezer sebből, de nagyon sokan dicsérik hogy azok masszív autók.
a Multipla szélben-hosszban-magasságban is neked való.
de ha már tágas vas kell, akkor csak kisbusz-szerűben gondolkozz...hagyományos szedanok, vagy mélyen ülő autók nem igazán szerencsés döntés.
szerintem
VW Passat B3.
186 centi vagyok, ha elöl beállítom kényelmesen vezetéshez az ülést és beülök magam mögé hátra, akkor az összecsukott(!) térdeim és az ülés háttámlája közé még simán befér az öklöm, annyi hely van benne.
1.8-as benzinmotoros van nekem, fogyasztása hosszú távon 7 liter körül van, városban 9 liter. Télen azért több valamennyivel. Itt írtam a fenntartási költségről: https://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__94..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!