Milyen 3. autót vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Ez egy komoly kérdés, érdekel ti mit tennétek. Van a párommal 2 autónk. Egy SUV és egy roadster. A párom rákapott a suv-ra, nekem pedig a roadsterrel kell járnom ami hát egy picit kényelmetlen/praktikátlan. Milyen 3. Autót vennétek a helyemben? Mindenképp a középméret érdekel, tehát sedan, elsősorban a prémiumabb márkák közül, főként használtan kellene. 50ezer max km, valamelyik prémiumabb német márka közül. Erre van max 5millióm. Szerintetek? Vagy vegyek esetleg más gyártótól? Skoda? Vw? El vagyok tévedve viszont kell nekem egy normális autó, segítsetek légyszi.2018. okt. 31. 17:08
1/13 anonim válasza:
HÁt egy normális autóra ez az összeg nagyon kevés, de egy pár éves 3 mas BMW kijön belőle, de sokat ne várj tőle:S szerintem még egy 20-as csapj hozzá abból már talán lehetne valamit
2/13 anonim válasza:
Én egyterűt vennék, szerintem kényelmesek, jól néznek ki, ha a max felszereltséggel veszed hibátlan választás szerintem. Én vennék mondjuk egy Ford C-MAX Grandot, a max felszereltséggel.
3/13 anonim válasza:
Miért nem adod el a roadstert?
5Mért prémium sedán ami max 50k-t futott az nagyjából olyan gyakori, mint a sarki kocsmában a diplomás.
4/13 A kérdező kommentje:
Ne értsétek félre, imádok roadsterezni csak mindennap abba préselni be a cuccaimat nem olyan kényelmes. 3as bmw-ket már nézegettem de ilyen feltételek mellett elég alap modellek vannak.
2018. okt. 31. 17:28
5/13 anonim válasza:
Ezert mondon hogy hozza kene tenni mert ez igy nem sok penz...
6/13 A kérdező kommentje:
Esetleg egy jobb octavia? Őszinténszólva kb fogalmam sincs. Lehet gyűjtés lesz egy jobb 3asra. Köszi hogy itt voltatok ezt jól megbeszéltem magammal. Lehet törölni a kérdést ha látja az illetékes :D
2018. okt. 31. 17:33
7/13 anonim válasza:
Figyu ha van penzed 2 ilyen autora akkor gondolom hetek alatt lesz meg 5 milla, akkor meg nem kell kompromisszum, akar egy uj c meeci is belefer
8/13 anonim válasza:
Bmw-t nyugodtan felejtsd el, a 3-s se nem kényelmes, se nem tágas.
Egy skoda octávia kombi lehet az érdemesebb, lenne 2014-st összes papírral már be tudsz hozni németből. Ott most dobálják a dizelt. A szervíz nem olcsó, viszont cserébe ne gyullad ki, mint a bmw.
9/13 anonim válasza:
#8: Looool
Nem. Nem mondom, hogy rossz az Octavia, de a 3-as BMW-től messze van, nem csak helykínálatban.
10/13 anonim válasza:
Pedig fapados bmw< fullos octavia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!