Suzuki Alto nagyon gáz egy fiatal férfinak?
Miért lenne gáz? Városi autónak teljesen ideális, de itt az is számít mik az igényeid. A hely például szűkös 5 embernek szerintem, meg a csomagtér nem egy hatalmas valami, tehát nagy bevásárlásoknál ha veszel 4-5 karton ásványvizet, és még kettő teli nagy táskát akarsz bepréselni ott nagyon ügyeskedni kell már hogy minden elférjen normálisan.
Nekem például ilyen méretű autó azért nem ideális mert ugye a hely miatt. Én gyakran járok horgászni, takarmányért az állatoknak, meg maszekolni, tehát nekem egy régebbi Wagon R+ sem volt erre igazán ideális, azért is adtam el, és vettem egy kombit.
Attól függ mire kell jelenleg a kocsi, ha kiváltani a tömegközlekedést, vidékről városba bejárni dolgozni kíméletesebb tempóval, arra jó. De ilyen kocsikat nem konditerem előtt lehet látni, ha érted mire gondolok.
Volt időszakom amikor én is túlvállaltam magam, kint jól kerestem, alig pár éves használt autó, gyorsaságit vettem szalonból, amit haza is hoztam minél hamarabb, aztán úgy adta a helyzet hogy már nem mentem ki, viszont az itthoni keresetem forintosítva ~700e helyett volt 170, ebből álljam a rezsit, ruhákat, kaját, és a gépeket.
A motortól akkor sem akartam volna megválni ha minden kötél szakad, gyerekkori álmom stb. Így arra nagyon kiszámoltam a pénzt, de kellett egy autó is ami még üzembiztos, de olcsó, így lett egy kis Corsam. Van rajta rozsda(2004es) de filléresen javíthatóak a dolgok, plusz amit tudok magam csinálok meg.
Engem aki ismert az tisztában volt vele hogy itthon nem lehet mindent egyszerre, ezért kellett a kompromisszum.
Nem gáz, nekem is ez van, városba elugrós boltbajárós munkábajárós megkimélni a másikat, de nem csak a 20 éves német prémium van ez helyett. Pl ott a régi Swift, valamivel tágasabb picit kényelmesebb, vagy Fiat puntó, Opel Corsa.
De attol még az Alto se rossz, sőt egy jo alufelnivel feldobot és már ki is tűnik az átlagtól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!