Szerinted "bu*is" piros kocsi fiatal férfinak?
semmi női kiegészítő, csak a kocsinak piros a színe.
egyébként Suzuki Swift Sedanról lenne szó.
Egy kicsit én is tartanék ettől, de nem kell ennyire foglalkozni másokkal. Ha ismernek és nem olyan vagy, akkor azért, ha nem ismernek akkor nem mindegy?
Ha beszólnak, mondd azt, hogy a vér nem látszik meg rajta, vagy ilyesmit.
pont az ilyen kedves megjegyzések miatt nem akarok piros kocsit. :D
"Tűzvillám"! :))
ez eléggé "egyszerű mezei" autó.
drágábbra nincs pénz. :)
Szerintem NEM!
De abból a szempontból viszont érdemes megfontolni a piros színt, hogy a statisztika szerint a piros autót vezetők gyakrabban lesznek baleset részesei!
Ezt azzal magyarázzák, hogy mivel folyamatosan a piros motorháztető színe a látókörükben van, ezért a vérnyomásuk is magasabb, izgatottabb állapotban vannak vezetés közben.
Amikor erről régebben olvastam, akkor utánagondoltam az ismeretségi körömben és tényleg, akiknek piros autójuk volt, azoknak sorozatban voltak baleseteik.
Másik veszélyes autó-szín még a cápa-szürke, mert ez a szembejövőknek beolvad a környezetbe, ők ezért lesznek gyakran baleset áldozatai.
A felmérés szerint a "legjobb" a fehér és a sárga autószín, ezekkel történik a legkevesebb baleset - állítólag.
nekem is piros van
emberesen leültetve, mattefekete felnivel eléggé nem csajos
ha már így rákérdeztél jaja arra elég tágas. xD
de nemtudom mit szólnának a közegemben a piros kocsihoz... :S:O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!