Miért szül egy fiatal lány egy ilyen férfinak gyereket?
Én biztos nem. Valami más van a háttérben. Lehet "kényszerítve" van a maradásra. Pl nem tudná magát egyedül fenntartani vagy nincs senkije stb. Esetleg terrorban tartja, hogy öngyi lesz a csávó, ha a nő elhagyja.
Még az is lehet, hogy a nő annyira önbizalom hiányos (már), hogy azt hiszi nem lesz jobb és inkább ebben marad.
Én ilyeneket tudok elképzelni.
Vállalkozó ergó van pénze???! Bárki lehet vállalkozó. Az apukám is az volt még is szegények voltunk. Az egyik ismerősöm is vállalkozó de kb 10.000ret nem keresett az elmúlt 3 évbe a felesége tartja el a családot.
Hogy kérdésedre válaszoljak valószínüleg megelégszenek egymással és egyiknek sincs kedve mást keresni.
Ezt a mintát látta otthon. Van jó pár barátnőm, akinek a béka feneke alatt van az önbecsülése, és az apjuk is gyökér volt ezért a gyökér férfiakhoz vonzódnak. Majd ők megváltoztatják őket, stb.
"Egyébként a csaj egyáltalán nem szép, csinosnak se nevezhető, inkább szürke, átlagos, kissé depresszív" Ezt amúgy miért kellett hozzátenni? Kicsit olyan így az egész, mintha féltékeny lennél.
Ja értem, bocs, nem szemétkedni akartam.
Hát figyelj, lehet neki ő a dögös, mindenkinek más tetszik. Nekem is tetszett már olyan férfi, akit más nyominak nevezett.
Szerintem egy nő nem a férfinak szül gyereket, hanem jobb esetben közösen vállalják a gyereket, rosszabb esetben magának szüli.
Egyébként én úgy látom a leírás alapján,hogy nem is nagyon ismered őket, kb facebook profil alapján akarod levonni a dolgokat..
Én nem ítélkeznék senki élete felett.Ha nekik így jó,akkor ő dolguk.
Nyilván én biztosan nem lennék együtt ilyen férfival,akármennyi pénze is van, az életmódja és a hűtlensége miatt járni sem járnék vele,nemhogy ne adj isten gyereket vállaljunk.
"Alkoholista, állandóan iszik, nyugtatókon él, a szabadság fontos neki. Fut a nők után, a lány valószínűleg tisztában van azzal, hogy őt is megcsalja."
Honnan tudod ezt ilyen biztosan az illetőről?
"Fb-n a közös képeken eléggé feltűnő, hogy a pasi távol áll a nőtől, semmi összhang, mintha idegenek lennének, totál nem illenek össze."
Biztos, hogy jól ítéled meg Őket? Egy kép alapján nem ilyesmit megítélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!