Miért szül egy fiatal lány egy ilyen férfinak gyereket?
"Az életben sem úgy viselkednek mint egy pár. Inkább a nő közeledik felé, ő kötődik a férfihoz."
Akkor is a magánügyük!
mert könnyebb szülni mint dolgozni.oszt majd az apa eltartja őket.hány ilyen van!
én férfiként össze sem jönnék vele,még a feltételezés is sértő.
A csaj önbizalma valószínűleg lejjebb van mint a béka altája, a férfi pedig szeret kontrollálni.
Az egészségtelen kapcsolatban levő emberek alapból nem egészségesek mentálisan. Ha más nem a lány életében biztos volt olyan trauma ami miatt értéktelennek tartja magát és kapva kap az alkalmon, hogy árki szeresse.
A miértekre csak egy jó pszichológus tudna választ adni többszöri terápia után, de biztos áll a háttérben valami.
:D :D :D
Pont ezt akartam kérdezni!
Süt a Kérdezőből a rosszindulat és az irigység. :)
Családi kapcsolatok » Anyós, após
Hogy került ez a kérdés ide?
Ki eben a sztoriban az anyós/após?
Nem értem a kérdést.
Nem maradnék együtt ilyennel, de még csak nem is kezdenék ilyennel.
Leírtad a kérdésedre adandó választ: mert pénze van.
"a férfi ennyi erővel egy dögös, szép nővel is össze jöhetett volna, ha csak el kell tartania valakit."
Mivel ízlések és pofonok különbözőek, ezért honnan tudod, hogy aki neked ronda, az a pasinak is ronda?
Egyébként meg mi a közöd hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!