Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1 millió forintig milyen...

1 millió forintig milyen egyterűt vegyek amiben nincs kettöstömegű?

Figyelt kérdés
Dimbes- dombos helyen lakok, két ismerősöm akinek kettöstömegűs autója van ( DTI a másik meg PD TDI ) mind már cserélte mert nem bírják a dombokat, hirtelen gyorsításokat stb. Fontos, hogy 6 személyes legyen és lehessen vele kényelmesen autópályán is meg bírja a várost is 80% város 20% autópálya hétvégén 99% autópálya és nem tötymörgök.
2018. szept. 5. 17:58
1 2
 11/14 D. Brasco ***** válasza:
Én a helyedben nem lennék annyira beszarva a kettős tömegűtől.ha le is térdel egyszer kell a zsebbe nyúlni de utana megint százezreket bír ha normalisan hasznalod!
2018. szept. 6. 08:13
 12/14 anonim ***** válasza:

DE miért rettegnek az emberek a kettős tömegűtől?

AUDI-ba tudok szerezni újat 70 000 ft-ért.

Úgy vagyok vele, inkább kettős tömegűt cserélek 20 évente, minthogy 2 havonta hordjam lakatoshoz!

A domb nem árt a kettőstömegűnek.

lol

Ami árt:

-lassú fordulaton kínzás,

-gáz nélküli sebességváltás

-gáz pumpálás.

2018. szept. 6. 12:32
 13/14 A kérdező kommentje:
"Gáz nélküli sebességváltás" xD Nem Ifáról kérdeztem, vagy ezek az autók már nem szinkron gyűrösek? Régen kb. azok voltak, pl. Mk5Fiesta, nem kellett gázt nyomni váltásnál. Swiftbe sem kellett, aztán az van leszólva?
2018. szept. 6. 17:39
 14/14 anonim ***** válasza:

Gáz nélküli sebességváltás az mikor gázadás nélkül felengeded a kuplungot, utána meg nagy gázt adsz.

Hamar megöli a kettőstömegűt.

2018. szept. 6. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!