Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlanátok egy...

Milyen autót ajánlanátok egy 19 éves friss jogsis lánynak? (fél millió+papirozás)

Figyelt kérdés

Testvéremnek szeretnék venni venni egy autót. Fél millió plusz a felmerülő költségek rá a keret. Én leszek az üzembentartó is, de tankolnia majd neki kell.

Amit tudni kell hogy testvérem friss jogsis. Egy hónapja van meg neki. Azóta az én autóm vezeti, de csak úgy hogy mellette vagyok. Szóval nem kell valami feltétlen egy gyors járgány neki, de azért nem is 1 literben gondolkozok. Mert szerintem az is veszélyes ha nagyon lassú az autó. Olyan 1,2 - 1,8 között megfelelne. Csak benzines!

Igazából ennyit értek az autókhoz. Az enyémet is ismerős intézte németből. De egyfelől az drágább volt, másfelől sajnos ez a lehetőség nem játszik, mert már nem magyarországon él az illető. Így hozzátok fordulok segítségért. Igazából a fentiek mellett ami még fontos lenne hogy biztonságos legyen valamilyen szinten. Szóval a Swift kilőve. Elhiszem hogy nagyon megbízható és olcsó autó, sedanba még szép is. De amiket a hírekben látni hogy képesek kifordúlni egy-egy kocc után, inkább mellőzném.

Mit ajánlotok? Milyen modelleket nézzek ami ennyiért egy középsulis, lassan egyetemista lánynak is tetszene, de mégse lesz egy betegágy vagy egy guruló koporsó? Már legalábbis amennyire ennyi pénzért meg lehet úszni ezeket.

2018. aug. 28. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Opel Corsa 1.2

Fél millióért ne várj biztonságos autót, a kis autók fizikailag nem tudnak olyan biztonságosak lenni mint egy nagyobb gyűrődőzónával felszerelt autó.

2018. aug. 28. 10:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Yaris, Micra, A merci, Honda Jazz
2018. aug. 28. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Punti, Yaris, 206-os Peugeot, Corsa esetleg G astra.
2018. aug. 28. 13:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Renault Clio II(1998-2005), 1,4 16v. Kezes, fürge, nem fapados, biztonságos is, és nagyon kiforrott, megbízható.
2018. aug. 28. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:

mielőtt bármit is veszel meglepinek, inkább kérd meg, hogy nézegesse a lehetőségeket, és amelyik tetszik, azt vedd meg...hiába lesz ajándék, ha nem tetszik a színe, formája, akkor már eleve nem jó érzéssel ül bele...

ezt gondold át, mert nem biztos, hogy igazam van.

Magamból kiindulva, kaptam már úgy autót, hogy idegesített a színe, és mérete.

2018. aug. 28. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!