1 millió forintig milyen egyterűt vegyek amiben nincs kettöstömegű?
Nem azért kellett cserélni, mert már annyi volt bennük a kilométer, mint égen a csillag?
1 millió alatt nem fogsz kapni 10 évesnél fiatalabb dízel egyterűt, azokban meg ugyanúgy sok lesz futott km.
Sok automatában nincs kettős tömegű, viszont egy váltófelújítás árban duplája a lendkerék cserének.
Vagy az igényeken kell változtatni vagy a kereten :/
Szoval menjen is, olcsó is legyen, meg nagy is legyen, plusz ne kelljen rákölteni. Hát igen. :)
De amúgy még akár ilyen is van. Honda Stream 1.7i
De amúgy attól, hogy nem lesz a dizelben kettőstömegü, attól még ott a turbó, az adagoló, magasnyomásu pumpa, befecskendezők stb 1 milliós egyterü dízelben tizenx évesek és valószínű azért vették előtte h sokat használják, tehát 3-400e km van bennük. Ami nem is lenne baj, de azért lehetséges h költeni kell rá. Egy Honda Stream 1.7 benzin sztm jobb választás. De ez csak az én véleményem
1.9 pd-hez már nem mondanám drágának a lendkereket. webáruházakban már 90-110000 között vannak kuplungszettel, amihez még kb 20000 a kinyomócsapágy. Aztán elmész olyan szerelőhöz aki hozott alkatrésszel is dolgozik. kb 6 óra alatt kicserélhető. Felénk átlag 7000/óra --> munka 42000 +120000+20000 = 180000 körül megvan. Ezt meg egy év alatt megspórolod vele a benzineshez képest, ha mész kb 17000-19000 km-et. Feltételezem egyterűt min 1.8 benzinessel vennél. De ha nem is mennél ennyit általában a lendkerék azért kihúzza 200-250000 km-ig.
(1500 rpm alatt nem kell padlógázt nyomni és akkor nem gyilkolod a lendkereket!. Alacsony fordulati rezgéseket a nagy nyomaték átvitel okozza. pl: alapjáratról padlógázzal indulni, és ez gyorsan csökkenti az élettartamát.)
Nekem jelenleg a kuplungszettemben és a lendkerekemben 168000 km van, és tökéletesen teszi a dolgát. És én finomkodok a gázpedállal, csak betartom amit írtam :)
"mint Buddha-nak"
Jabba lesz az, nem ? :D
(bocs, nem tudtam kihagyni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!