Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Honnan tudom meg hogy sport...

Honnan tudom meg hogy sport vagy sima futómű van a kocsi latt gyárilag?

Figyelt kérdés
Audiról van szó nem sline..de tudtommal ez nem -ádtól függ tehát lehet alatta sport tehát forgalmiba vagy valami matricán vagy hol keressem az infót róla

2018. júl. 22. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:

Nemem ugyan nem Audim van, de a papírjaiban sehol nincs feljegyezve a gyári sport futómű.

Alvázszám alapján viszont le lehet kérdezni. Audis netes linkekben nem vagyok otthon, de legrosszabb esetben egy márkaszervizben megkérdezed.

Nálam még a lengéscsillapítókon is látszik. Audinál szintén nem tudom, hogy így megállapítható-e.

2018. júl. 22. 20:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Alánézel, kipróbálod és tudni fogod. Másképp sehol nem fogod megtudni hogy milyen futómű van alatta.
2018. júl. 22. 21:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha bevered a fejed az első kátyúnál a tetőbe akkor sport ;)

Amúgy a német autók soklengőkaros precíz futóművei idővel mind tönkremennek a jó Magyar utakon, ha még alumínium is, amiben a szilentet sem lehet külön cserélni akkor jó drága javítási költségei lesznek, tehát jobban jársz szerintem a sima futóművel, ballonos gumikkal...;)

2019. okt. 14. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!