A magas guminyomástól ráz a kocsi?
Mielőtt eljöttem Németországba felfújtam a téligumikat 2.6 barra, mivel tele csomaggal jöttem ide, és nem akartam hogy nagyon lapos legyen. Ezelőtt 2.4 bar volt benne, akkor nem volt semmi baja. A gumik mérete 205/55/17.
A gumikat októberben vettem, újjak, és centírozva is voltak a ketekek.
Olyan 100 km felett elkezd rezonálni az autó. A kormányon alig lehet érezni valamit, inkább hátulról jön a rezonálás, és 120-nál már elég rendesen beremeg. Viszont 140-él is beremeg de már nem érződik annyira.
Mitől lehet? A magasabb gumi nyomás?
Leeshetett eggyik súly a kerékről?
Futómű probléma?
A válaszokat előre is köszönöm.
Az alany egy Audi A4 B7
Ezeket nem saccperkábé kell felfújni, hanem ott van egy gyári ajánlás, hogy milyenre fújd. Nézd meg az autód kézikönyvében. De segítek rákerestem a neten:
278. oldaltól vannak a Kerekek és gumiabronycsok rész.
Le is eshetett a súly, vagy ha sár ragad rá ez is kiegyensúlyozatlanságot idéz elő.
A sár olyankor problémás ha mosás után marad rajta fél oldalason. Ez legtöbbször a felni belső oldalán marad rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!