Tudtok olyan autót ajánlani, amiben 195cm magassággal magam mögött is kényelmesen elférek?
Figyelt kérdés
De nem terepjáró vagy egyterű, hanem ferdehátú vagy crossover, és lehetőleg régebbi típus (2005-től). Pl. ami tetszik az a Hyundai Tucson de elég kevés van belőle a piacon, ami jó is.2015. szept. 21. 19:28
1/5 0000-Tamás válasza:
Hát az anyagi lehetőségeidet nem ismerem, ezért azt írom ami nekem realitás. Én is ilyen magas vagyok, sok mindent kipróbáltam hasonló okok miatt.
Kettő maradt: Octavia kombi, vagy a Superb
Octaviából van picit magasított 4x4-es is!
2/5 veterán vas válasza:
Még sosem láttam olyan autót, amiben az ember 195cm magassággal kényelmesen elfért volna önmaga mögött.
/és szoktatok beszélgetni is menet közben?/ ;)
3/5 A kérdező kommentje:
Nem kötekedni kellene, hanem ha van tapasztalatod akkor szívesen venném a választ. Olvass el pár tesztet, nézz totalcar videót, az hogy magam mögött elférek, azt jelenti, hogy a vezetőülést kényelmesen beállítom magamnak, és még marad hely mögöttem a hátsó ülésen is, hogy egy szintén 195cm magas ember, vagy miután beállítottam magamnak, és beülök a hátsó ülésre, kényelmesen elférjen/elférjek. Remélem kimerítő és érthető megfogalmazást adtam. Érdekes, az első válaszoló értette mit mondok, adott is tippet, csak a kombik nem nagyon tetszenek. Bár írtam, egyterűt ne, de végülis azok között is vannak szép példányok.
2015. szept. 22. 17:26
4/5 veterán vas válasza:
Nem fogod elhinni, ismertem ezt a kifejezést, és a magyarázatod nélkül is értettem, hogy mire gondolsz.
/attól még megmosolyoghatlak, hogy olyan autót keresel, amelyikben saját magad mögé kényelmesen beülhetsz/ ;)
5/5 ElekTamás88 válasza:
Helló. Nem tudom vettél-e már autót, de én ezeket ajánlom: Skoda SuperB, vagy Ford Mondeo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!