Mennyit adnátok ezért a Trabantért?
Kezeltesd magad,csillapodj le.
A kérdező nem a lelki gondjaidra kíváncsi.
150-200 ezer körül mennek a hebrákolt trabik
Egyik legfontosabb dolog kimaradt: Forgalmija van, lehet vele közlekedni? Mert ha ez nincs akkor máris közelít az értéke a nullához, tekintve, nem sokan vannak akik az udvarukon belül akarnának vele bohóckodni.
Másodrészt meg ha papíros, szerintem akkor sem nagyon érhet többet mint egy jó állapotú, de gyári Trabant, egyszerűen ez nem az-az autó amiből az átalakított darabok akkora értéket képviselnének.
"kitűnő állapotú", "profi módra beleépített"
Ezek ilyen tipikus kereskedő-szövegek, amik pont semmit nem árulnak el a valóságról. :D
Egyébként meg igen, azok is fontos kérdések, hogy forgalmija van-e, a motorcsere le van-e papírozva, érvényes műszaki van-e rajta stb.
Hogy a fő kérdésedre is válaszoljak: Én semennyit nem adnék érte, mert nekem még akkor sem kéne, ha te fizetnél hogy vigyem el. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!