17 éves suzukit hol adnátok el?
Figyelt kérdés
Használtautó.hu, Jófogás?2017. okt. 23. 08:25
1/9 D. Brasco válasza:
Ezzel kb fel is soroltad azt a két oldalt ahol.erdemes probalkozni
2/9 A kérdező kommentje:
:D igen gondoltam, csak nem akarok hónapokig vesződni vele, dehát gondolom kénytelen leszek.. úgy értem jó lenne beadni egy kereskedésbe ahol egyből kifizetik, csak ott gondolom nem sokat adnának érte..
2017. okt. 23. 08:31
4/9 anonim válasza:
Esetleg facebook csoportokban is meg lehet hirdetni. Pl. A Suzukis facebook csoportokban is szoktak hirdetgetni.
5/9 anonim válasza:
Ha a két nagy fent említett portálon meghirdetted és mégis hónapokig kell vele vesződni, akkor valószínű nem a hirdetés helyével van a baj, hanem az árral. Minden eladható a megfelelő áron. Ne ebből akarj meggazdagodni! Nézd meg a hasonlóakat mennyiért hirdetik. Menj az átlagár alá 20-30-40%-kal és valószínű ha amúgy normál állapotú, lesz rá jelentkező.
6/9 A kérdező kommentje:
Nem próbáltam még eladni, lehet hogy túlzás amit írtam. De megnéztem, 57.000 meg 88.000km-el hirdetik a 17 éves suzukikat.. ez vicc! A számlálója átfordul, ezért az isten nem mondja meg hogy mennyi van benne igazából, de nekem nincs pofám 72.000km-el meghirdetni, mikor 272 van benne.. de attól félek hogy a sok 78 ezres mellett az enyémet meg se nézik.
2017. okt. 23. 16:28
7/9 anonim válasza:
Kapaszkodj meg, nálunk van a családban egy 39 éves autó. A mai napig az első és egyetlen tulajdonos nevén van. Most van benne 69.000km. :)
Hát igen, ennyi km-rel egy idősödő Suzukit nem lesz könnyű eladni. De ha kereskedésben beveszik én odaadnám. Olyan sokat nem ér, tehát nem is buksz rajta sokat.
8/9 anonim válasza:
Nekem 23 éves volt a swiftem mikor iden eladtam! Harmadik tulaja voltam az elso tulaj alföldi volt szinte csak boltba es kertbe jart az autóval a masodik tulaj csak masodik autónak tartotta fent jomagam meg munkaba jartam vele! Fajt a szivem mikor eladtam 2 hétig sokszor kinéztem a megszokott helyére ahol allt végül 103000kmrel került eladásra! Jómagam 150 ezret kértem érte! Motor tere teljesen rendben volt, mondhatom enni lehetett belőle! Szépen rendbe rakott auto volt! De be kellett latni hogy fiatalabbra kellett váltani a küszöbje kezdett rozsdásodni aki megvette mident elmondtam semmit se rejtegettem belőle! "Új" autóm is suzuki maradt!
9/9 A kérdező kommentje:
Oké, elvétve lehet olyan idős autó, amiben kevés a km, de az ember ha megvesz egy kocsit azért veszi, hogy használja. 17 éves autónál nagyon nagyon ritka szerintem a 100ezer alatti km, használtauto.hu-n pedig elég sok van. Mikor 10-12 éves kocsit kerestem, akkor alig találtam 150ezer km alatt! Tényleg ritka, szóval nagyrésze biztos nem igaz..
2017. okt. 23. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!