Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért fikázzák a suzukit?

Miért fikázzák a suzukit?

Figyelt kérdés
nekem semmi bajom velük, soha nem volt semmi baja annyi volt csak hogy futóművet kellet állítani rajta, az alkatrészek és a szervizelése is olcsó, eggyáltalán nem fogyaszt sokat oké hogy a törés tesztje gyenge de ha normálisan és kulturáltan vezezsz akkor nem töröd össze, jópárszor váltottam vele kuplung nélkül de sosem hagyott ott. Még mielött félre értenétek nem vitát akarok indítani meg hogy lenézem a bmw-t és a vw-t nincs különössen semmi bajom velük sem de bemtudom felfogni miért fikázzák annyian oké csak 90 lóerő de elvisz a világ végére is.

2017. szept. 11. 20:41
 1/10 anonim válasza:
75%

Nem tudom.

De pénteken reggel a Petőfin a Peller Mariann úgy lehúzta konkrétan az Ignis-eseket..Nagyon szemét kommenteket nyomott.

Nem értem ez mire jó.

El is kapcsoltam, mert amúgy le***rom az ilyeneket de ez rosszul esett

2017. szept. 11. 20:49
 2/10 anonim ***** válasza:
23%
Meg lehet répázni egy csúnya nőt is. Luk-luk csak a keret más. Valakinek jó a csúnya nő is, aki lehet jól főz. Valakinek a szép nő kell, aki nem tud főzni, viszont tud kaját rendelni. Szerintem ebben minden benne van :)
2017. szept. 11. 20:51
 3/10 anonim válasza:

Az első Suzuki miatt, amely nagyon sok mindenben jó volt, de a kasztni harmatgyenge. A 2-es Suzukitól már normális autó, jobb mint a hasonló kategóriájú autók.

Vannak emberek, akik inkább egy lepukkant 15 éves rozsdás Opelből fikázzák a Suzukit, 1 percig tart, amíg megelőzik (mert mindenképpen meg kell előzni a Suzukit), ezekkel nem kell foglalkozni.

2017. szept. 11. 22:30
 4/10 anonim ***** válasza:
29%

Azt mindig elfelejtik, hogy hiába vagy te maga Schumacher és Senna közös gyereke, és vezetsz úgy mint egy versenypilóta, nem egyedül vagy az úton. B*szhatod a technikádat, ha jön egy magát golyóállónak képzelő BMW/Audi stb és telibever. Te ott halsz meg, ő meg tényleg elhiszi, hogy golyóálló, mert karcolás nélkül megússza (lásd lánglovagok.hu)

Azért fikázzák egyébként, mert valami extrém módon fapados, puritán autó éppen ezért nincs presztízse sm. Megbízható, olcsón fenntartható, de azért nem annyira, mint a legendák mondják. Élhető kocsi, ha nincs jobb, de azért aki teheti cseréli előbb utóbb (Igaz ez a Swiftekre alapvetően, az új Vitara már egy fokkal jobb, de összehasonlítva más hasonlókkal ott is látszik a különbség)

2017. szept. 12. 06:56
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Aki ért hozzá, nem fikázza, a maradék 1% véleménye meg nem érdekel.
2017. szept. 12. 10:50
 6/10 titkoskert ***** válasza:
18%

Azért, mert semmi tekintélye. Ha nekitolatsz régi suzukival egy oszlopnak, a fele eltűnik... harmatgyenge.

Én koporsónak hívom. Ha megnezitek, hogyan előznek ki egy Swift-et (régit), észrevehető, hogy nem szorosan a háta mögött kezdik az előzést, jóval mögötte... mert féltik az életét.

Ha megnezzuk, hány Suzuki szerepelt már balesetben, észrevehető, hogy elég sok... valahogy mindig ott vannak...

Tapasztalataim alapján két suzuki swiftes van: a csakazert is megelozom... (lényegtelen, hogy kepes-e ra) - csakhogy legyen presztízs!!!

És az idős nyugdíjas suzukiban... :az oktató is azt mondta, állj félre, egyél egy szendvicset, igyál kávét, csak ne menj mögötte!! életveszélyes!!

És van a kisebbségi suzukis, én bírom őket : ők azok, akik megmutattak, hogy egy piros, 20 éves suzukiban hogyan fér el egy bála széna, egy pónival!!! :))

2017. szept. 12. 23:10
 7/10 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem jo autok, alkatreszek olcsok hozza, nem eszik sokat.

Torestesztrol tudnek meselni. Szomszedom 4x fordult at az arokban a regi suzuki sedannal, karcolasokkal meguszta. Ismerosom az elejet torte ossze eleg durvan es nem 40-50ment... Az autot osszerakatta, es a mai napig megvan neki.

Apamat a pirosnal talaltak oldalba, koszoni jol van, sertetlenul meguszta.

A legtobb ember ugy fikazza, hogy semmi tapasztalata a suzukikhoz.

Abban a korosztalyban, verhetetlen autok, es akkor meg nem voltak annyira eros autok, mint amiket most gyartanak.

A legtobb ember aki fikazza, az akinek anyuci es apuci a masfel - 2millas autonak a kulcsat a karacsonyfa ala csempezte.

Sokat olvastam, hogy azert is utaljak mert 60-80eves emberek mennek veluk alig 50-el... De nem fogjak fel azzal a csepp agyukkal, hogy nem az auto megy magatol annyival, hanem a soforje nem meri nyomni. Es igen, inkabb menjen lassabban ha nem biztos magaban, minthogy masok es sajat eletet kockaztassa. Legfeljebb kesobb er haza az ember 5 percel, na bumm.

De mondjuk az audisok es a bmw-sek is gyulolik egymast. Ez ellen nem lehet mit tenni.

2017. szept. 16. 09:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Ment a zöld kéz!
2017. szept. 23. 19:41
 9/10 veterán vas ***** válasza:
100%

Gondolom azok fikázzák, akik lenézik, mert nekik nagyobb, szebb, erősebb autójuk van. Tegyék, örüljenek annak amijük van.

Aztán azok is fikázzák, akiknek még ilyenre sem tellik. Gondolom irigységből, mert a busz és a villamos nem áll meg a házuk előtt.

Emellett pedig van az a párszázezer suzukis, aki örömmel és megelégedettséggel használja az autóját. ;)

2017. szept. 24. 14:31
 10/10 anonim ***** válasza:
örök szerelem vennék még 3 at
2021. jan. 20. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!