Ciblik93 kérdése:
Hogyan tehetem gyorsabbá a Suzukit?
Figyelt kérdés
1999-es 1.3-as Suzuki swift GL, kevés kilóméterrel, de nagyon lomha. Ötleteket szeretnék, hogy hogyan tehetném kicsit erősebbé a motort. Félreértés ne essék, nem versenyautót akarok építeni, csak azt, hogy 100km/h-nál is nyugodt szívvel tudjak előzésbe kezdeni és 120-nál már ne csak a lejtő gyorsítson.2017. febr. 1. 14:36
1/46 anonim válasza:
8 vagy 16 szelepes?
Mert a 16 szelepes hatch az biztos hogy nem lomha.
2/46 anonim válasza:
Nekem nyolc szelepesem van, de az sem lomha! Visszaváltasz háromba, nyomod a gázt, és megy az autó. Nem szégyellnivaló a gyorsulása, 68 lóhoz képest.
4/46 Tomcatters válasza:
Vagy a BMW-t a suzuki utan, ha b.s.arik XDDDD
5/46 anonim válasza:
Kis költségvetésből csökkentened kell az autó önsúlyát. Dobáld ki a felesleges kényelmi berendezéseket: kárpitok, ülések, műszerfal, pótkerék, szigetelés a padlón, fűtésradiátor, stb, valamint fogyjál le te is vagy 10-20 kilót.
(Nagyon)nagy költségvetésből akár turbót is rakathatsz rá.
6/46 anonim válasza:
Ha valóban ennyire lomha, ahogy írod, akkor ott baj van. Nekem 1.3 8V sedanom volt, de egyáltalán nem lomha, sőt 140-ig elég jól megy. Nyilván nem 5-ben kell lepadlózni 100-nál, de 4-ben jól gyorsul. Ha nem akkor valami gixer van.
8/46 anonim válasza:
Lehet hogy el van lustulva, egy ideig járj őrült módjára vele (komolyan, 4-5000-res fordulaton tartsd a motort).
9/46 anonim válasza:
RUHE!
Ha családdal vagyok, 100-nál én sem mindig előzök.
Igaz, nekem csak egy A4-em van. :-)
Előző életedben te nem A6M pilóta voltál?!
10/46 anonim válasza:
Vidd el szerelőhöz, mert valami baja van akkor. Ez egy 6-700 Kilós autó amihez 60-70 ló társul, megvan bőven a jó súly/lóerő aránya a menéshez 130-ig, mennie kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!