Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tehetem gyorsabbá a...

Ciblik93 kérdése:

Hogyan tehetem gyorsabbá a Suzukit?

Figyelt kérdés
1999-es 1.3-as Suzuki swift GL, kevés kilóméterrel, de nagyon lomha. Ötleteket szeretnék, hogy hogyan tehetném kicsit erősebbé a motort. Félreértés ne essék, nem versenyautót akarok építeni, csak azt, hogy 100km/h-nál is nyugodt szívvel tudjak előzésbe kezdeni és 120-nál már ne csak a lejtő gyorsítson.

2017. febr. 1. 14:36
1 2 3 4 5
 31/46 anonim válasza:
41%
nesze, nehogy hülyén halj meg: [link]
2017. febr. 3. 17:52
 32/46 anonim ***** válasza:
53%
Neked van érettségid,f. szfej? Írni nem tudsz te szerencsétlen.. Akkor ezek szerint velem együtt hülyén hal meg jó pár autószerelő is. De legalább két gyökér a gyakorin "ért hozzá". Egyáltalán tankoltatok már benzint? Vagy a szar traktorjaitokba amúgyis gázolaj kell? Ostoba birkák..
2017. febr. 3. 19:22
 33/46 anonim ***** válasza:
10%
Nem is azt mondta te idióta h lerobban a kocsi tőle,látszik a nagy "szövegértésed" te agyonérettségizett.. Nem kell annyi bele h lerobbanjon,elég ha csak kismértékben szennyezett a benzin és máris okozhat teljesítménycsökkenést. Szépen lassan meghal a motor az elégtelen kenés miatt. De persze neked az 5 ft os auchankúton nem számít mit nyomatsz a szarodba,mert beszopatták veled h "mindenhol ugyanazt kapod". Próbáld ki a shelt,egyéb minőségi kutakat,aztán okoskodj.
2017. febr. 3. 19:30
 34/46 anonim ***** válasza:
53%
Hagyjad már :D Ezek "éreccségi" nélkül tankolni sem tudnak :D szerintem abból is tételt húzott melyik a 95 és melyik a gázolaj töltőpisztolya. Ott a mol kúton írták meg neki az oklevelet,fajtatiszta ,címeres marha képesítése is meg van+biztosan van a kártyáján már pár hűségpont.
2017. febr. 3. 19:34
 35/46 Tomcatters ***** válasza:

1.Egyebkent nekem diplomam is van ha mar itt tartunk :) 2.Amit belinkelt cikket, abba konkretan az volt,hogy a vizzel szennyezett benzintol lerobbantak az autok ausztraliaba :D

3.Persze az nyilvanvalo,hogy ha rossz minosegu adalekanyagok vannak az uzemanyaghoz keverve, az jobban karositja a motrot, ezzel sztem senki nem vitatkozik :D Vizzel meg csak az uzemanyag etalontartama miatt szennyezodhet, minel tobb az etanol benne annal tobb vizet tud magabaszivni a kornyezetbol, de annal kisebb az uzemanyag oktanszama ,,,,,

4. Benzines automvan

5. Csakis kizarolag OMV nel tankolok ott is MM100 ast

6. Kulturaltabb modon valaszoljatok (alpari) Ha mar ertetlenek vagytok

2017. febr. 3. 19:52
 36/46 anonim ***** válasza:
19%
Megmertem volna esküdni rá,hogy diplomád is van.Már nincs is több kérdésem,a legbutább emberek 80 százaléka akivel találkoztam,diplomás volt. Köszönöm a részvételt,nincs több kérdésem.
2017. febr. 3. 20:00
 37/46 Tomcatters ***** válasza:

Miert is tan irtam valamit ami nem helytallo?

1 azt irtam ,hogy a benzint nem vizezik, hanem szennyezodik akar mit csinalnak vele az etanol miatt , ugyanis az etanol tisztan meg sem talalhato a kornyezetbe,,,,,,, Ennyi :D Es ez igaz :D Azt allitottam ,h szandekosan nem vizezik,,, ez is igaz (nem erne meg) annyit nem tudnak belerakni :D

Azt se mondtam,hogy egyes uzemanyagok kozott nincs minosegbeli kulombseg :D Mert van,,,, Akkor mi a bajod ?

Nincs tobb kerdesem :D

2017. febr. 3. 20:06
 38/46 anonim ***** válasza:
80%
Tom , hagyjad mar ezeket , sötétek mint az éjszaka sztem kocsijuk sincs, vagyis remélem
2017. febr. 3. 20:11
 39/46 anonim ***** válasza:

Menjünk Tom zabálni egy kis pattogatott kukoricát, ezek meg nyalják fel egymást a földről.

Tahó suttyóparaszt nyomorékok, idejön egy normális beszélgetésbe beleszólni barmozással kezdve és végig flegmázik, mert neki más a véleménye és akkor az úgy van rendjén, ha így nyilvánítja ki. Majd még megkérdezi kinek van érettségije ezek után a taknyos 20 éves. Ilyen stílussal a tojáshéj még a valagán lefeg félig.

Azért annyi előnyt adok, hogy a valóságban ezt a stílust hanyagold, mert elég hamar pofán kapnak érte mások, bár a magad fajta ezzel tisztában van azért is itt meri csak kinyitni a képét.

2017. febr. 3. 23:05
 40/46 anonim válasza:
0%
Na, megvolt az anális szex a pattogatott kukorica után???
2017. febr. 4. 00:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!