Ilyen esetben adnátok borravalót az autómosóban?
Tudom, hogy alapvetően illene, de úgy hagytam ott az autót kárpittisztításra, hogy megkérdezték "mennyi férne bele anyagilag, 28-30ezer?", mire én azt válaszoltam, hogy "azért 30ezernél ne legyen több", erre azt mondták, hogy "oké, akkor 30ezer".
Ezek után az elvégzett munkától függetlenül ti adnátok borravalót?
Privátban megírnátok, hogy ti hol tisztíttattátok ennyiért az autótokat?
Az azért hozzátartozik a sztorihoz, hogy egyrészt nagyon koszos volt az autó (használtan került hozzám, a csomagtartóban egy olajfolt is van), másrészt ebben az árban benne van egy külső mosás, ápolás (nem polírozás) és a belső műanyagok kezelése is. Ez Bp. XIII. kerülete, egy másik helyen is 25ezret mondtak erre a munkára.
A másik helyen háromszor szívattak meg, egyszer elfelejtettek beírni a naptárba, így mégsem fogadtak, aztán túl sokan voltak, azt mondták mégsem tudják vállalni a megbeszélt időpontban, vigyem vissza mégegyszer, stb., aztán besokalltam, és elmentem máshova.
(Amúgy itt a polírozás 30ezernél kezdődik. :D )
Oké, én is ahova először vittem, ott is úgy indult, hogy kárpittisztítás 15ezer.
Az, hogy meg is szárítsák +3000, a belső műanyagok letakarítása/lekenése megint +3000, gumiszőnyegenként a tisztítás +8000/db, stb., stb., stb.
Amúgy higgyétek el, nem nagy móka ezt nőként végigélni, hogy odamegyek kisgyerekkel, oké, nekem 30ezer, de ha egy pasi vinné oda az autót, neki csak 20ezer lenne... Hogy lehet ezt kivédeni, ha nincs, aki segítsen? Autójavításnál szintén lenyúlják a nőket mindenhol, mert tudják, hogy valószínűleg úgysem értek ahhoz, amit mondanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!