Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kézi autómosóban hogy célszerű...

Kézi autómosóban hogy célszerű mosni az autót?

Figyelt kérdés
soha nem voltam még
2016. dec. 31. 16:18
 1/3 anonim ***** válasza:
Kézzel?
2016. dec. 31. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Leginkább kézzel azt hiszem.

Nekem ha van időm, akkor viszek vödröt, 5ö centért megtöltöm melegvízzel, azt autót leveretem magasnyomásúval, majd átmosom a vödör vízzel (persze autósampon bele).

A végén meg vagy öblítés, de ha van még zseton akkor wachs meg cseppmentesítő.

Ha nincs időm, akkor egyszerűen kék pisztoly (az valami erős hab), várok kicsit, majd a mosó keféjável végig sikáilom fentől le, majd őblítés.

2016. dec. 31. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Mármint az ilyen pénzbedobálós önkiszolgáló magas nyomású mosókra gondolsz?

Általában ki van írva a program, hogy melyik fokozatokat ajánlott végigcsinálni. Azt célszerű betartani, még akkor is ha így nem 400-500Ft-ból mosod le.

Ha érdekel a személyes tapasztalatom, egyszer-kétszer próbáltam én is ezeket a mosókat. Arra jó, hogy ha nagyon retkes az autó a nagyját lecsapasd. Vagy egy havas-trutyis idő után a sót kényelmesen és gyorsan nagyjából lemosd a kocsiról. De én még ilyennel soha nem tudtam olyan makulátlanul tisztára mosni a kasznit, mint otthon vödörrel-szivaccsal.

2016. dec. 31. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!