Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ti max mennyit adnátok ezért...

Ti max mennyit adnátok ezért a simsonért?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy simsont,ez nagyon megtetszett,de nem tudom mennyit adnak egy ilyenért.Mennyit érhet?

2017. márc. 12. 10:31
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem linkeltél,én simsonért ne haragudj ,napi használatra : semmit...

Építeni ,egy kor lenyomatának,felujítva,néha találkozókra járni,kiállítási darabnak : keveset,amit én felujítanék !

2017. márc. 12. 11:04
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaj neharagudj:D [link]
2017. márc. 12. 11:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Ezért? Úgy 40 ezer forintot maximum.

Nézz rá: csúnya festés, összefújkált kerekek, a méretben nem teljesen pontos üléshuzat csavarokkal hozzárögzítve az üléshez, bringalámpa az elején... De legalább a km-óra meghajtását szépen ledugózta, valszeg mert nem tudta megoldani, hogy mérjen az óra.

Ne tévesszen meg az sem, hogy a legolcsóbb is 70 ezer forint környéke, ez csak azért van, mert még tartják magukat a mendemondák, hogy a Simson jó motor. Nem, nem az. Nekem volt S50, S51, utána mindenféle nagyobb szoci kétüteműim (2 MZ, 3 Jawa, 3 Pannonia), utána jöttek a japán motorok. És azóta jó nekem a japán vonal, nem vágyom vissza.

Jó, Pannonia van itthon most is, de csak mert szeretem a hangját alapjáraton.

2017. márc. 12. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Vedd meg ennyit megér
2017. márc. 12. 14:56
 5/7 anonim ***** válasza:

simsonért, semennyit...

ha ingyen kapnék egyet az is azonnal vinném a méhtelepre...

2017. márc. 12. 16:51
 6/7 anonim ***** válasza:
30.000
2017. márc. 12. 17:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Olyan 40. Ha 51-es lenne, akkor talán 50.
2017. márc. 16. 07:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!