Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel Insigina 9 éves. Rendszer...

Opel Insigina 9 éves. Rendszeresen karbantartott, szervizelt. Autópályán 130 km/h-nál egyszercsak lelassult max 70-re, kiírta hogy haladéktalanul vigye szervízbe. Kevés víz után újraindult?

Figyelt kérdés
Szerelőt hívtam az előbb (250 km-re van a saját szerelő) azt mondja nem a víztől indult újra hanem a motor újraindítástol. Ötlet esetleg?
2018. júl. 13. 15:40
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Diesel. 2.0 CDTI.. sajnos nem futotta újabbra, egy éve vettem használtan. Nagyon szép állapotban , vásárlás előtt állapotfelméréssel, nem akartam hitelt felvenni autóra 😔
2018. júl. 14. 20:05
 12/35 anonim ***** válasza:

Ha hűtővíz nélkül jársz vele nem kell csodálkozni semmin. Ha ilyen alap dolog nincs rendben a kocsival akkor más téren is súlyosan el lehet hanyagolva...

Kíváncsi leszek a végeredményre

2018. júl. 16. 06:56
 13/35 A kérdező kommentje:
12-nek. Nem járok vele hűtővíz nélkül , csak egy ötlet volt. Semmit nem találtak az autón 😒 tanácstalan vagyok.
2018. júl. 16. 17:28
 14/35 anonim ***** válasza:
Bízz benne, hogy csak valami átmeneti kontakthiba volt ami nem jön vissza többet! Bár furcsa, mert ha nem a legegyszerűbb legolcsóbb kínai hibakódolvasóval nézték, hanem gyári szintű diagnosztikával, akkor ott kellett volna lennie az eltárolt hibakódnak még akkor is ha aktuálisan nincs is jelen.
2018. júl. 16. 17:32
 15/35 A kérdező kommentje:
Szerdáig ott hagytam az autómat , a férjemmel tudok jönni menni. Azt mondta a szerelő, hogy ezek az Insigniak borzasztó problémásak, silány tervezés és kivitelezés mind.
2018. júl. 16. 19:43
 16/35 A kérdező kommentje:
Ma hoztam el az autót. Semmit, de semmit nem találtak...
2018. júl. 18. 19:27
 17/35 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes álláspont, valahogy a szakemberek nem ezen vannak...

El kellene vinni egy jó szerelőhöz szerintem

2018. júl. 19. 06:56
 18/35 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Utolsó, a markaszervízbe nem viszem mert eszméletlenül levesznek. Ez a Szerelő , nagybetűvel, a város legkorrektebb és egyik legrégibb a városban. Abszolút megbízható, tekintélye van, nem egy sufni szaki.
2018. júl. 19. 21:55
 19/35 A kérdező kommentje:
*legkorrektebb szakembere
2018. júl. 19. 22:39
 20/35 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Pár szerelő és netes kutatgatásom során megszületett a megoldás a hibára. Lényegébe azt hoztam össze a netről amire senki nem gondolt még és az egyértelmű problémák között van,hogy miért is nem jó az a motor ami az autómba van. Ahhoz képest,hogy az elején a szervizbe ahol először hibát olvastak a fél autót ki akarták cserélni és utána is az volt,hogy hát ha még se lesz jó akkor majd még ezt meg azt ...aztán persze velük csak a hiba lett kiolvasva. Aztán nekem se jött be a tuti lambdaszonda hiba hát miért is ne a fűtött drága tutira az is baj lesz és nem csak a szakadt turbócső. Turbó kitisztítva (hajlamos a nagymértékű kokszosodásra) új cső és persze új tömítést is kapott. Hiper szuper és még se dobáltuk a 100ezreket feleslegesen arra,hogy talán ez a baj vagy az a baj. Nézesd meg pár helyen még!!! És gondolj közbe azokra is amik abba vannak,hogy miért nem is jó vétel az ilyen autó.

2018. júl. 20. 12:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!