Robogózás jogsi nélkül?
16 éves vagyok, 50 cm3 robogó.
TÉNYLEG tudom a kreszt, ami a robogóhoz kell, mármint az arra való jogsihoz. De mivel nem tettem le a jogsit, és most már nem és fogom, mert 16 és fél éves koromat betöltöttem, így elkezdem az autóra a jogsit, és az jó lesz majd robogóra is. tudom hogy nem számít mennyire tudom a kreszt, illetve mennyire tudok motorozni, ha nincs jogsim. 3 éves korom óta minden fajta motorral motoroztam.Ezt a kis időt hogy ússzam meg rendőrök nélkül? mármint tudom hogy ne nagyon menjen fő utakon stb, de ha meg is állít, mit mondjak neki, amiért nem kapok büntetést, mert TALÁN eltud nézni rajta? a motoron minden jó, papírok megvannak, bukó mindig rajta, gyorshajtás sincs. ne hurrogjatok le, tuti ti is motoroztatok már jogsi nélkül :D egyszerűen imádok motorozni, az életem része. ötletek?
10 év alatt egyszer sem okoztam semmi balesetet,
-ez nem jelenti azt hogy mar nem.is fogsz,illetve ahogy irtak ha csak részese leszel akkor is te leszel a hibás.......
nem fogyatékos kis taknyos gyerek vagyok :)
-na ja....mondja ezt a nagy tapasztalt minden megért 16éves........
Szekrények tucatjai vannak tele a bíróságon a mindent megélt, rendkívül tapasztalt jogsi nélkül balesetezők dolgaival!
Az szép, hogy papírok megvannak de pl a biztosításod nem él. Hiába ússza meg 100ból 99ember az ilyet ha te leszel a 100. nem fog vígasztalni, hogy a maradék 99 bűntetés nélkűl megúszta!
Egy esetleges 2éves eltiltás meg csak esti mese ahhoz képest ami egy balesettel jár!
Kérdező, te ennyire hü lye vagy, vagy minket nézel annak? Írja a neved ba....ki!
Amúgy miért nem tudsz válaszolni a kérdésemre?
"Kedves utolsó, nem én voltam az amit küldtél"
Nyilván biztosan van egy masik felhasználó is Fearless7 névvel....micsida véletlen......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!