A románoknak el lehet adni műszaki nélkül egy autót?
Figyelt kérdés
Félretéve a viccet. Egy kisteherautóm van, amit eladnék. A motorja nagyon megkímélt, de a kasztni rozsdás és nagyon sokat kéne költeni rá.
Mit gondoltok, érdemes próbálkozni a román piacon?
2018. júl. 5. 22:16
1/5 anonim válasza:
Hülye kérdés. A román autópiac nem különbözik a magyartól..
2/5 anonim válasza:
De igen különbözik. Ott olyan autókkal indulnak nyugatra, amiről helyben leveszi a rendőr a rendszámot ha meglátja.
3/5 anonim válasza:
vásárra,ha kimész,a román moréknak rögtön el lehet adni,nekem is volt egy kettérohadt mercedes sprinterem,elmentünk falura egy búcsúba a furgonnal és kiraktam rá,hogy eladó,amikor az első gumicukros standnál jártunk már hívott is a more,hogy he nagyság mennyibe kerül ez a kocsi-e!?el is adtam nekik vasárba oszt jónapot...
4/5 anonim válasza:
Harmadik jól írja, románnal bármit el lehet adni.
Ami nálunk lerúgott szar, az ott megkímélt jó állapotú...
5/5 anonim válasza:
Románok mindent megvesznek, nézd csak meg ha jársz autópályán, hogy miket hoznak be traileren, vagy éppen miket vezetnek :D
Nem számít nekik a műszaki, mert honosításnál a RAR-nál (a román műszaki vizsga) ad 50 eurót, aztán elvan intézve. Kicsit telített a román piac, mert minden szart behordanak, de kis szerencsével lehet el tudod adni az autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!