Robogózás jogsi nélkül?
16 éves vagyok, 50 cm3 robogó.
TÉNYLEG tudom a kreszt, ami a robogóhoz kell, mármint az arra való jogsihoz. De mivel nem tettem le a jogsit, és most már nem és fogom, mert 16 és fél éves koromat betöltöttem, így elkezdem az autóra a jogsit, és az jó lesz majd robogóra is. tudom hogy nem számít mennyire tudom a kreszt, illetve mennyire tudok motorozni, ha nincs jogsim. 3 éves korom óta minden fajta motorral motoroztam.Ezt a kis időt hogy ússzam meg rendőrök nélkül? mármint tudom hogy ne nagyon menjen fő utakon stb, de ha meg is állít, mit mondjak neki, amiért nem kapok büntetést, mert TALÁN eltud nézni rajta? a motoron minden jó, papírok megvannak, bukó mindig rajta, gyorshajtás sincs. ne hurrogjatok le, tuti ti is motoroztatok már jogsi nélkül :D egyszerűen imádok motorozni, az életem része. ötletek?
Miért nem tudsz várni pár hónapot most már? De halál komolyan érdekelne. Nekem 4 hónap alatt meglett a jogsi, de oké, számoljunk fél évvel, ennyit miért nem bírsz ki?
"10 év alatt egyszer sem okoztam semmi balesetet"
Oké, tegyük fel, hogy te soha nem is fogsz balesetet okozni hátralevő életedben. Ez szerinted megvéd mások hibáitól, marhaságaitól? Ha te nem okozol balesetet, akkor nem lehetsz baleset részese? Bocsi, de ha itt tartasz szellemileg, akkor kicsi vagy még a jogsihoz.
Az első meg gondolom zárt (verseny)pályára gondolt, oda akármikor akármilyen motorral szabadon kimehetsz, nem fognak megbüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!