Ez az autó megéri ennyi pénzért?
Igen, lehet poroszkálni a külsőben, de ez nem azt jelenti hogy úgy is használták. Itt is sokan írják hogy semmi baja nem lesz a kismotoros bevásárlókocsiknak ha pályán halálrapörgeted. 1-2 alkalomtól nem is, de rendszeres használat mellett meglátják mi lesz 15 éves korára...
Valóban nagyon drágán adják.Ilyen sèrülésekkel ,gyenge motorral biztos nem egy alkalmi vétel.Én olyan 400.000 Ft -ra lőném be az árát,de csak az évjárat miatt.
Viszonyítás képpen:2004 Almera , klíma,98 Le., első tulajdonostól ,tip-top most vettem 420ezerért.Akkor ez hol ér 650ezret.
Beviz Elek:
Bevásárló kocsi ide vagy oda, tökmindegy milyen motor, a pályahasználat a legideálisabb körülmény bármilyen autó számára. Üzemmeleg motor, egyenletes járás, jó minőségű út, kevés fékezés. Ez egy tévhit, hogy azért mert kismotoros, csak városi 1-2 kilométerekre való. Pont az gyilkolja ki a leggyorsabban az összes autót ha állandóan hidegen tapossák, körbeparkolják meg állandóan ki be szállnak.
Természetesen ezt az ideális használatot nem a fent hirdettről feltételezem vakon, de úgy általánosságban elmondható, hogy egy kisebb köbcentis autónak is csak jót tesz, ha pályán volt használva. Persze ettől a kijelentésemtől szintén falra fog mászni az összes gondos tulaj, akik 2 ezer környékén már kapcsolják a következő fokozatot (benzinesnél), aztán persze padlózzák a dadogó motort, hadd kopjon a hengerfal :) Én használtam 1.6-os autót arányait tekintve sokat pályán, 140-nél 4 ezret forgott. Soha semmi baja nem volt tőle. És különb autó volt bármelyik városban szétvert "bevásárlókocsitól" azt garantálom...
Nehéz megmondani. Kérj értékfelmérést az [link] oldalon az autó paramétereivel. Azt a 2000 forintot megéri.
1.2-es motorral elég olcsók szoktak lenni az autók. Ilyen korú autók többségénél már 100% hogy volt valamilyen sérülés. Ezen nincs kijavítva és ezért a javítás árát le kell alkudni. Ez talán 50 ezerből ki is jön.
Nekem volt 2 1.6os autóm is. Az egyik 4ezret, a másik 3200-t pörgött 140nél.
Használat szempontjából igazad van hogy a pálya a legjobb, viszont az nem tesz jót ha valaki a maximumom vagy akörnyékén jár az autóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!