1/4 anonim válasza:
kicsit megpótolnám az árat aztán vennék egy vatta új BMW 3-at. abba legalább még senki nem fingott bele előttem.
2/4 anonim válasza:
Kérdés, hogy mennyire próbálnak átverni, van e komolyabb baja a kocsinak, esetleg mentek e vele többet, egyebek. Élőben nézd meg, aztán aludj rá egyet minimum.
3/4 A kérdező kommentje:
xD Most nézem rossz kategória :D
Hát igen,de ilyen szinten majd csak nem b*sznak át. Rizikós a helyzet... Veszel egy rosszabb kocsit de előtted senki nem használta még,vagy veszel egy sokkal fas*ábbat de ott van a kis esély hogy lehet van valami komolyabb baja,viszont ha nincs akkor sokkal jobban megéri így autót venni. Mindenesetre vétel előtt kirpóbálom egy körre. De 1 éves kocsinak majd csak nincs valami komolyabb baja,meg ha elviszem egy körre akkor csak meglehet állapítani hogy van-e valami baja vagy nem,nemde?
2018. jún. 14. 22:24
4/4 anonim válasza:
Ilyen autónál a megérni kérdésköre egyszerűen értelmetlen... Itt csak az ízlés és egyéni preferenciák döntenek. Én pl nem venném meg. Ennyiért hoznék németbű egy full-full Scirocco R-t, S5-öt vagy valami hasonlót, ezek a TT-k nekem nagyon kicsik, szűkek. De ez egyéni vélemény, ha neked tetszik és van rá keret, vedd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!