Nekem magával a típussal van bajom, de maga az autó jónak tűnik
2018. jún. 19. 21:59
2/20 anonim válasza:
220e km aminek állitolag 90%-a sztráda mégis kellett kuplung és váltófelújitás? Vagy falábú emberünk vagy kamuzik...
2018. jún. 19. 22:03
3/20 anonim válasza:
300ért ok de ennyiért biztos nem ezt venném.
2018. jún. 19. 22:05
4/20 anonim válasza:
Azért az is el van tévedve rendesen aki szerint ez 300-at ér. Olasz autó ide vagy oda, ez a kis Punto nagyon népszerű darab volt. És ez egy 2005-ös facelift utáni. Egyébként tényleg kecsegtető a leirása, ha nem kell sokat utazni hozzá, akár meg lehet nézni személyesen. Élőben úgyis egyből észre lehet venni, hogy pályán használták-e vagy sem. Bár oda nagyon kevés ez a 60 lovas motor. Ja és ennek a 60 lovasnak a hengerfejtömitése meg szokta adni magát, azt mindenképp ki kéne húzni a tulajból, hogy volt-e már levéve a hengerfej. 1.2-esből a 80 lovasat venném inkább. Egyébként ha nem rohad, jó, megbizható kis autó tud lenni.
2018. jún. 19. 22:11
5/20 anonim válasza:
Ja lehet el vagyok tévedve barátom, de te is el vagy tévedve ha azt mondom 650ért nem lehet jobb autót venni mint ez a puntó, hasonló kategóriában.
2018. jún. 19. 22:25
6/20 Beviz Elek válasza:
Soha nem vennék Puntot, de ezt most tegyük félre kicsit.
Mint írták, ha valóban pályáztak vele akkor kicsit korai a kuplungcsere, arról nem beszélve hogy vajon mennyire lett legyilkolva a 60 lóerővel...
A küszöbök cserések, a képek alapján pálya helyett inkább offroadoztak vele. Az egyik autóm 21 éves és 370e van benne, még azon is sokkal szebb állapotú a küszöb.
Szerintem nem ér meg ennyit.
2018. jún. 19. 22:30
7/20 anonim válasza:
hát mega a kocsi szerintem rendben van,de én nem vennék soha ilyen szemetet csak japán német meg swéd kocsit...
2018. jún. 19. 23:03
8/20 anonim válasza:
Külföldről behozott autó, azonnal felejtős. 100%, hogy nem ennyi van benne.
2018. jún. 20. 06:44
9/20 anonim válasza:
an egy méretbe,súlyba,teljesítménybe ilyen autóm eladás alatt...klíma nincs benne. Hát nem lettem volna a helyébe azzal a 90% autópályával, pláne ha tényleg klímás és még használta is. Én még egyszer ilyen erőgépet bizti nem , pálya, előzés egy rémálom tud lenni. Emiatt én ennyi pénzt nem adnák ezért az autóért
2018. jún. 20. 07:36
10/20 anonim válasza:
#5 - Nem vagyok a barátod, és nem azt mondtam, hogy nincs ettől jobb vétel ennyiért ne aggódj :) Annyit mondtam, ha a leirás igaz lenne, talán megérné, de nem feltétlen 650-ért. Azért 300-ért szerencsével találsz egy jobban felszerelt Swiftet.
Amúgy mért akad ki mindenki ezen a pályázáson? Attól mert 60 lóerő, lehet menni pályán, csak nem kell 130-140-el nyüstölni, el lehet poroszkálni a külsőben 100-110 ha csak ilyen autóra telt...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!