Milyen kezdő autót vehetek ennyi pénzért?
2.500.000ftot tudok rászánni.Szeretem a német autókat.Sedán és a ferde hátú autókat kedvelem és a lényeg az lenne hogy kevés kilóméterrel értem ez alatt olyan 120.000km-t kb. és hogy szép legyen.
Válaszokat előre is köszönöm
Kezdő autoert szerintem teljesen felesleges ket es fel millat kiadni!
Egyebkent meg ezektől általánosabb es semmitmondobb infókat mint hogy keves km meg szép legyen,meg sem adhattal volna.........
Alsó-közép kategóriában keress megfelelőt. Opel, Ford, Peugeot, Toyota és a többi hasonló márkák között.
A pérmium autókról tegyél le, mert 2.500.000 forintot érő autóban aligha találsz olyat, amelyben legfeljebb 120.000 km van. Kivéve azt az esetet, ha visszatekerték az óráját. Ebben az árszegmensben 200.000 km, vagy több szokott az autókban lenni, amely már egy óravisszatekerés utáni érték.
A szépség relatív. Apró sérülések minden haszált autón vannak, erre feltétlenül számítani kell. Néha már a szalonautókon is felfedezhető valamilyen sérülés, amely a szállítás idejéről ered.
2M2 < 2M5, pipa
Ford (kvázi) német, pipa
ferdehátú, pipa
118E < 120E km, pipa
dízel, pipa
90Le > 70-80 Le, pipa
szép, na ez relatív, döntsd el magad
bónusz: 1 év, 30e km garancia
Ezek alapján nem is kell tovább keresgélned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!